Warta Perusahaan

Peralatan Mesin Pipa HDPE Pipa Nduwe Kapasitas Panyimpenan Termal Kuat lan Kapasitas Replenishment Tepate

2018-11-15

Cara ngelas Mesin Las HDPE Pipe kanggo njamin kualitas las pipa PP-R:

Siji, kudu milih tukang las nyawiji panas sing berkualitas.

Kontrol suhu Shan kudu bener. Suhu Las Las Peleleh Panas PP-R yaiku: 253. Yen suhu ngisor 253 Shan, pipa lan fittings mung lumahing lancip, sawise dipasang, kekuatan las ora dijamin, iki tegese kita biasane ngarani fenomena las sing salah; Kosok baline, yen suhu ing ndhuwur 274 Shan, molekul pipa lan fittings permukaan bakal rusak dening suhu dhuwur, dadi pp-r bentuk cairan tipis, sawise nyambungake nggawe diameter pipa luwih cilik, sing luwih penting, bagean sambungan bakal rapuh retak, utamane ing sistem pipa sing rampung sawise tekanan banyu, Masalah kaya ngono asring kedadeyan.

Shan suhu wektu tetep dawa. Dawane suhu pancet minangka salah sawijining simbol penting kinerja peralatan las panas. Piranti panas-panas isih duwe masalah konsumsi panas sawise dadi panas nganti disetel, utamane ing musim salju, sanajan uga ing jurang sing ora digunakake, konsumsi panase uga akeh banget, lan sawise operasi, pipa lan alat dipasang kanthi kapisah nggunakake energi panas, sing mbutuhake peralatan duwe kapasitas panyimpenan termal sing kuwat lan kapasitas replenishment pas wektune.

Kapindho, kudu milih lengen las sing mumpuni lan cocog.

Lengan las sing mumpuni dirancang kanggo nimbang lengkap struktur transversal lan ambane pipa las sawise welding, uga viskositas permukaan lan permukaan sing lancar. Saiki, produksi domestik metode las panas nyampur pp-R, PPC, PE lan produsen pipa banyu liyane duwe atusan. Amarga pabrikan produksi bahan baku, aditif, macem-macem kahanan lingkungan, pilihan peralatan, saengga produksi pipa lan ukuran pipa beda. Mula, produsen lan pangguna pipa kudu milih lengen las diameter pipa dhewe. Kanggo operator, sawise welding pungkasan kudu ngresiki permukaan lengen las kanggo ngindhari kotoran ing bagian las.

Kanggo pipa kanthi kaliber luwih saka 40mm, amarga kaliber gedhe lan kemampuan non pribadi, kudu nggunakake peralatan mekanik kanggo njamin ambane lan lurus pipa sing mlebu ing pipa. Kita nemokake manawa ing pirang-pirang situs konstruksi kanthi limang nganti enem buruh ing antarmuka 110mm kanggo las, ragad Dickens ora bisa njamin ketegangan pipa lan ambane sisipan, kabeh puteran pipa, angel dibayangake ing kahanan suhu lan tekanan tartamtu.

Katelu, las panas nyampur dadi masalah sing gampang ditindakake.

Sampeyan kudu ujar manawa cocog banget karo proses las lan syarat teknologi las operasi operasi sistem pipa, miturut suhu normal lan tekanan sing digunakake ora masalah. Nanging, kita asring nemokake konstruksi pipa lan kelengkapan sadina-dina ing prapatan fenomena bledosan utawa pasir.

Sebab utama yaiku:

Suhu tukang las Shan Hot Melt ora bener, dhuwur banget utawa kurang banget, kinerja polipropilen diganti;

Shan permukaan lengen las ora dibuwang kanthi bener, utawa lapisan ing ndhuwur katon mudhun kanggo nggawe bagean kontak saka pipa nggawe bolongan wedhi;

Ukuran lengen las Shan ora bener, mula ambane lebur lan struktur pipa las ora cocog.

Lumahing pipa las ora diresiki sadurunge las Shan.

Pipa las lan fittings Shan ora njaga garis konsentrik utawa lurus.

IV. Prosedur operasi las sing bener.

Preparasi las las panas panas

Shan kanggo pipa 25-110mm diameter diameter njaba kanggo chamfer tutuk beveling nganti 15 chamfer menyang tembok tabung asli setengah;

Shan diresiki nganggo mesin pembersih (utawa alkohol) lan sikat menyang sisih ndhuwur pipa las;

Shan nalika bagean sing wis dipasang dipasang, sambungan kasebut ditandhani ing posisi sing dibutuhake pipa lan pas.

Kaliber 40mm palsu ing ndhuwur las pipa kudu nggunakake pesawat lan mesin las pipa vertikal;

Sawise dibubarake, Shan kudu nggunakake kain garing utawa kertas garing kanggo ngresiki lengen dadi panas lan sirah dadi panas, aja nggunakake deterjen.

Shan Panas Nyawiji lan sambungan

Shan Tabung lan perlengkapan dipasang ing lengen dadi panas lan endhas dadi panas, aja muter utawa cepet banget (supaya wektu nyawiji bahan kasebut).

Sawise Shan digawe panas, copot pipa lan fittings saka elemen pemanas lan aja muter bagian pemanas.

Pipa Shan lan pipa dipasang ing sumbu sanalika sawise digawe panas, aja muter. Kasedhiya standar las las sing panas banget kanggo njaga wektu lan wektu adhem.