Warta Perusahaan

Pipa Pert-Al-Pert

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Merek dagang: OEM utawa Longyue

  • Spesifikasi: ISO, CE

  • Asal: China

  • Kode HS: 39173900

Katrangan Produk

Pabrik lan pasokan:
Pipa pert-al-pert;
Ukuran: 1216mm-2632mm
Las tumpang tindih utawa laser
Fot banyu panas lan adhem;
Tekanan kerja: 10 bar
Suhu Kerja Maks: 120degrees;

Aplikasi:
Digunakake kanggo banyu panas lan adhem;
Pemanasan surya lan sistem pemanas ngisor.