Warta Perusahaan

Bahan Baku Murni LG Xl1800 Pex-a Heating Pipe

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan: PEX

  • Atose: Tabung Keras

  • Jinis: Pipa Plastik Thermosetting

  • Werna: Transparan

  • Suwung: Suwung

  • Wangun: Babak

  • Dianggo: Heating Floor

Katrangan Produk

Pipa Pemanas PE-RT kanggo Sistem Pemanas Pipa / Lantai

Deskripsi Produksi:
Jeneng: Koil pemanas PE-Xa (Peroxide crosslinked polyethylene)
Bahan: PE-Xa (Peroksida silang polyethylene)
Papan Asal: Jilin China (Daratan)
Spesifikasi: 16 * 2.0, 20 * 1.9, 20 * 2.0, 25 * 2.3, 32 * 2.9
Rating Tekanan: 1.25MPa, 1.6MPa, 2.0MPa, 2.5MPa
Werna: putih transparan utawa warna liyane minangka panjaluk sampeyan
Standar: DIN8077 / 8078 (standar Jerman). GB / T18992.2-2003 (Standar Nasional)
Sertifikasi Pabrik: ISO; Biro Veritas; GB / T18992.2-2003 (Standar Nasional)
 


Barang

SPESIFIKASI (mm)

Pipa pemanas PE-Xa

16 * 2.0

20 * 1.9

20 * 2.0

25 * 2.3

32 * 2.9


 
 
Fitur Produk PE-Xa:
 
1, Sehat, kepenak & sanitasi: sesuai karo prinsip perawatan kesehatan tradisional, ngilangi kadhemen ing njero ruangan lan ningkatake sirkulasi getih uga njamin hawa seger, ora ana bledug utawa aliran reged.
2, stabilitas panas sing apik: Anget ing ngisor ora ana kedadeyane pemanasan sing ndadak, akeh area panas sing saya gedhe ing lemah, alon-alon, panas panas cukup kanggo njaga anget njero ruangan sanajan ing interval interval sing anget.
3, Produktivitas dhuwur & hemat energi: Panas radiasi kabeh ilang, sithik, lan panas dadi fokus ing papan utama manungsa. Tingkat panggunaan panas sing dhuwur lan ngirit sekitar 30% energi dibandhingake karo piranti tradisional Radiant Heat.
4. Ngirit area: nyimpen papan urip udakara 3% amarga ora ana radiator utawa pipa sing jelas ana ing lemah. Kabeh pipa dipasang lan didhelikake ing ngisor lemah.
5. Ekonomis & praktis: ngirit biaya dekorasi pipa amarga tanpa pipa ing permukaan lantai, ngirit limbah lan biaya perbaikan amarga umure nggunakake umure bisa nganti 50 taun.
 
Domain Aplikasi:
 
1. pipa pemanas banyu anget: omah, pasar, hotel, gym, rumah sakit lsp.
2, Sistem pemanas banyu panas: kolam renang umum, sumber banyu panas, kolam renang njero ruangan sing kurang apik.
3, sistem pemanasan & pemanasan lemah: parkiran, pembangkit listrik, alun-alun, dalan.
4, pipa pemanas banyu anget kanggo tanduran lan produk ternak.
5, pipa industri: penukar panas, koil pemanas, pipa transfer cair.
 
Comparison:
Efek pemanasan radiator:
Ora ana bahan poliethelin silang, efek pemanas nyebar lan boros, nanging pe-rt bisa dileleh panas kanggo sambungan kasebut.
 
Efek pemanasan pipa PE-Xa:
Kanthi bahan polietilen silang, efek pemanas konsentrat lan konservasi energi.