Warta Perusahaan

150mm Fittings Pipe Saluran Plastik (jebakan HDPE)

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: 50-110mm

  • Sambungan: Las

  • Suppier Bahan: Sinopec, Basell, Sabic, Borouge lsp

  • Jinis Sambungan: Las Elektrofusi / Butuan Fusion

  • Standar Internasional: En1555 / En12201 / GB15558 / GB13663

  • Peralatan Produksi: 125sets

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: China (Daratan)

  • Bahan: PE100 utawa PE80

  • Bahan Baku: PE100 utawa PE 80

  • Werna: Ireng utawa selaras

  • Sertifikasi: ISO9001, ISO10012, ISO14001, ISO14024

  • Aplikasi: Saluran HDPE, Saluran Bangunan, Banyu Hujan D

  • Wektu kerja: 50 Taun

  • Spesifikasi: 50-160mm

  • Kode HS: 39174000

Katrangan Produk

HDPE FITTING:

JENIS UKURAN (MM)
90 SUKU DEGAR 50 ~ 315
45 Ijazah Y TEE 50 * 50 ~ 315 * 315
45 Siku Gelar 50 ~ 315
Downstream Y TEE 50 * 50 ~ 110 * 75
SOVENT 110
Jeblugan DRAIN 50
SALURAN LUNJUR STRAIGHT 50 model 1 ~ 50 model 2
SOKET EXPANSION 50 ~ 200
90 DEGREE TEE Karo LEMBUT INSPEKSI 50 ~ 250
Bolongan HDPE SIPHON CLEAN-OUT 50 ~ 200
COUPLER LISTRIK 50 ~ 250
P TINGKAT AIR AIR JENIS NGALAMI LUBANG INSPEKSI 50 ~ 110
S TOYONG AIR AIR Jinis Kanthi LORANG INSPEKSI 50 ~ 110
P JENIS PITUTUP AIR JENIS 50 ~ 110
S FITTING AIR AIR JENIS 50 ~ 110
90 Siku Gelar Kanthi Lubang INSPEKSI 50 ~ 200
88,5 DEGREE Y TEE 50 * 50 ~ 110 * 110
CAP KUNCI 75 ~ 160
WELDED H TYPE FITTING 75 * 75 ~ 160 * 110
CROSS BOLA 75 ~ 160
Outlet ROOT STAINLESS STEEL 63 ~ 160
CAP AKHIR 50 ~ 110
Panyimpenan Banyu Jinis 50
CROSS sing ora padha 40 * 32 * 40 ~ 90 * 32 * 90
F JENIS TEE 40 * 32 ~ 32 * 25
SALAM SISI SISI 63 * 32 * 63 ~ 110 * 32 * 110
SIJI U ADAPTER 25 ~ 32
GANDA U ADAPTER 25 ~ 32
PIPE CLAMP 25 ~ 32 ~ 90 * 32
Pitung Pasa kepungkur 25 ~ 32 ~ 90 * 32
SALAPI SALAPI 25 ~ 32 ~ 90 * 32
LIMA LALU 25 ~ 32 ~ 90 * 32
SIAM LALU 25 ~ 32 ~ 90 * 32

Kauntungan sistem: Yen dibandhingake karo sistem saluran gravitasi tradisional, sistem got siphon duwe kaluwihan:

1, pipa tanpa slope.

2, kurang materi.

3, konstruksi suda banget.

4, nyuda diameter pipa.

5, ngirit ruangan instalasi;

6, pipa duwe fungsi ngresiki awake dhewe.

7, desain, konstruksi gampang lan cepet.

8, digunakake kanggo macem-macem bangunan tujuan.

SUNPLAST minangka pemasok profesional HDPE Pipe lan perlengkapan wiwit taun 2000, perlengkapan kita kalebu Fittings Elektrofusi, Fitting Butt Fitting, Fitting Socket Fitting, Fitting PE Welded diameter diameter gedhe, Fittings Valves PE Ball, Fitting Transisi PE / Baja lan liya-liyane kalebu Reducer, Coupler, Ngurangi Tee, Tee padha. Tutup Akhir. Cross Tee, Saddles, 45 Siku, 90 deg Siku, lsp. Tujuane yaiku supaya solusi solusi sambungan pipa plastik paling apik kanggo para pelanggan.

Matur nuwun kanggo sampeyan liwat.