Warta Perusahaan

Pipa Banyu HDPE Kanthi Resistensi Nyandhang Sing Luwih Apik

2018-11-15

Pipa sing apik, ora mung kudu duwe ekonomi sing apik, lan kudu duwe antarmuka sing stabil lan andal, resistensi pengaruh material, anti retak, anti-penuaan, korosi lan macem-macem kaluwihan, dibandhingake karo pipa tradisional, sistem pembuangan HDPE duwe ing ngisor iki Serangkene kaluwihan:

â‘´ sambungan sing dipercaya: sistem pipa polietilen ing antarane panggunaan koneksi leleh panas listrik, kekuatan gabungan luwih dhuwur tinimbang kekuatan awak pipa.

• resistensi pengaruh suhu sithik: suhu sithik polietilen suhu sithik sithik banget, ing kisaran suhu -60-60 â „ƒ panggunaan aman. Konstruksi musim salju, amarga resistensi bahan sing apik, mula ora bakal ana tabung.

⑶ resistensi sing apik tumrap retakan stres: Pipa Air HDPE kanthi sensitivitas longkangan kurang, kekuatan geser dhuwur lan resistensi goresan sing apik banget, resistensi kinerja retak stres lingkungan uga misuwur.

â ‘· resistensi kimia sing apik: Pipa Air HDPE bisa tahan macem-macem korosi media kimia, lemah sing ana ing zat kimia ora bakal nyebabake degradasi pipa. Polietilen minangka insulator listrik lan mula ora ngrusak, teyeng utawa korosi elektrokimia; ora nyengkuyung ganggang, bakteri utawa jamur.

Nanging, bakal ana pelepasan zat sing mbebayani.

⑸ tahan tuwa, umure dawa: ngemot 2,5,5% distribusi pipa karbon polietilen karbon sing seragam bisa disimpen ing udara terbuka utawa digunakake suwene 50 taun, ora bakal rusak dening radiasi UV.

â‘ resistance resistensi nyandhang sing apik: Tes perbandingan uji tahan pipa HDPE Water lan pipa baja nuduhake yen tahan HDPE nyandhang pipa baja kaping 4. Ing area transportasi lendhut, saluran HDPE luwih tahan tahan dibandhingake karo pipa baja, sing artine saluran HDPE duwe umur layanan sing luwih dawa lan ekonomi sing luwih apik.

⑺ Keluwesan sing apik: Keluwesan saluran HDPE dadi gampang ditekuk, lan proyek kasebut bisa ngatasi alangan kanthi ngganti pipa. Akeh kasus, keluwesan pipa bisa nyuda pipa lan nyuda biaya instalasi.

â ‘» resistensi aliran rendah: Pipa Air HDPE kanthi permukaan njero sing alus, koefisien Manning 0,009. Kinerja sing lancar lan sifat sing ora nemplek nggawe manawa saluran HDPE duwe kapasitas transportasi sing luwih dhuwur tinimbang tabung tradisional, uga bisa nyuda tekanan tekanan pipa lan konsumsi banyu.

⑼ penanganan gampang: Pipa Air HDPE tinimbang pipa beton, pipa galvanis, lan pipa baja luwih gampang, gampang digawa lan dipasang, dibutuhake tenaga kerja lan peralatan sing luwih murah, tegese biaya instalasi saya suda.

⑽ macem-macem cara konstruksi anyar: Pipa Air HDPE kanthi macem-macem teknik konstruksi, saliyane penggalian tradisional bisa digunakake kanggo konstruksi, nanging uga bisa nggunakake macem-macem teknologi trenchless anyar kayata jacking pipa, pengeboran arah, , Retakan lan cara konstruksi liyane, sing ora diidini kanggo ngorek sawetara papan, dadi siji-sijine pilihan, mula aplikasi pembuangan HDPE luwih akeh.