Warta Perusahaan

280-500mm Mesin Las Pipa HDPE

2018-11-15

Info Dhasar

  • Saiki: Saiki Langsung

  • Aplikasi: Las HDPE Pipe

  • Rentang Las: 280 315 355 400 450 500

  • Sertifikasi: ISO, Ce, SGS

  • Tegangan Kerja: 380V 50Hz / 220V 50Hz

  • Bobot: 560kg

  • Paket Transportasi: Kotak Kayu Ekspor Standar

  • Asal: China (Daratan)

  • Jinis: Las Butt

  • Jeneng: Mesin Las Pipa HDPE

  • Bahan: Aluminium

  • Garansi: 1 Taun

  • Total Daya: 9.50kw

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: ISO, CE, SGS

  • Kode HS: 8515290000

Katrangan Produk

                                   280-500mm HDPE mesin las
            
Katrangan Produk

Cocog kanggo las pipa plastik lan perlengkapan sing digawe saka PE, PP & PVDF.

Digawe saka bahan Aluminium.

Terdiri saka Alat Perencanaan, Piring Pemanas, Bingkai Dasar, Unit Hidrolik lan Dhukungan.

  1. Piring pemanas caoated PTFE sing bisa dicopot kanthi sistem kontrol suhu sing kapisah.

  2. Alat Perencanaan Listrik kanthi bilah sing bisa dipotong kaping pindho.

  3. Unit Hidrolik nyedhiyakake mesin las kanthi daya kompres.

  4. Digawe saka bahan Aluminium.

  5. Tekanan wiwitan sing sithik mesthekake kualitas pipa las sing bisa dipercaya.

  6. Kontrol Suhu lan Timer, gampang dingerteni wektu lan suhu sing pas.

Spesifikasi

Model SP500
Range Las (mm) 280 315 355 400 450 500
Heating Plate Max.Temp. 270 ° C
Temp Penyimpangan ing Lumahing â ‰ ¤ ± 7 ° C
Kisaran sing bisa diatur tekanan 0-8.0MPa
Tegangan Makarya 380V 50HZ / 220V 50HZ
Daya Plat Heating 6.50KW
Daya Alat Perencanaan 1,50KW
Tenaga Hidrolik 1,50KW
Total Daya 9,50KW
Bobot 560KG
Volume 2,5M3

Pengepakan lan Pengiriman

Layanan Kita

1. Layanan Sampel:

Pabrik kita bisa nawakake conto sadurunge pesanan gedhe, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya transportasi.

2. Layanan Produk:

mesin las fusion bokong sing diprodhuksi minangka aliran:

1. Mesin las fusion HDPE bokong manual saka 63mm nganti 250mm kanggo pipa HDPE.

2. Mesin las fusion HDPE hidraulik saka 63mm nganti 1600mm kanggo pipa HDPE.

3. Gergaji pipa saka 0mm nganti 1600mm kanggo pipa HDPE.

4. Mesin Lokakarin HDPE Fitting saka 90mm nganti 1600mm.

FAQ

1.Napa milih kita?

1) Produk asli kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

2) Bekerjasama karo pelanggan ing saindenging jagad lan ngerti banget pasare.

3) Layanan Sawise bakal wareg banget. Masalah lan saran apa wae bakal dijawab kanthi cepet.

2.Napa regane stabil banget lan kompetitif?

1) Pabrik kita duwe meltshop, umume bagean mesin mesin saka pabrik dhewe, ngirit biaya.

2) Kita duwe sawetara pelanggan amba saka Pasar Asia Tenggara lan Pasar Rusia, saben tutuk duwe ekspor mesin sing stabil, tetep njaga ekspor