Warta Perusahaan

Flange Pipa Suhu Tinggi Plastik Digawe ing China

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: Disesuaikan

  • Atose: Tabung Keras

  • Werna: minangka Syarat

  • Wangun: minangka Syarat

  • Tipe Bahan: Karet lan Plastik PVC, PVC ABS PP PC PE lsp

  • Sertifikat: ISO TUV SGS

  • Tujuane: Limbah Pengangkutan, Tekanan Saluran, Slag

  • Dawane: 6m 9m 10m 12m utawa Liyane

  • Umur dawa: Luwih saka 50 Taun

  • Spesifikasi: Minangka Gambar

  • Kode HS: 3917310000

  • Bahan: Plastik lan Karet

  • Jinis: Pipa Termoplastik

  • Suwung: Suwung

  • Panggunaan: Saluran saluran

  • Ukuran: Basis Kebutuhan Sampeyan

  • Tahan UV: Apik

  • Pasar: Amerika Utara; Amerika Selatan; Timur

  • Kekandelan: 2.3mm ~ 58.8mm

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: China

Katrangan Produk


Karateristik pipa HDPE
Umur nyambut gawe dawa. Minimal 50 taun urip kanthi kondhisi nomal.
Kebersihan. Pipa PE ora beracun, tanpa komposisi aditif logam abot. Ora ana skala, ora ngembangake kuman, ora ana polusi nomer loro ing banyu sing bisa diminum.
Resistensi dhuwur kanggo nyerang saka macem-macem jinis bahan kimia. Ora ana korosi elektrokimia.
Lumahing internal sing alus. Koefisien gesekan sing sithik banget. Kemampuan sing luwih apik kanggo liwat media. Resistensi abrasif sing apik banget.
Keluwesan sing apik, resistensi sing gedhe kanggo dampak. Resistensi gempa bumi lan corak.
Ringan, gampang diangkut, instalasi sing trep.
Las fusi elektro unik lan las bokong nggawe sendhi luwih kuat tinimbang bahan kasebut, kanggo njamin sendi sing aman lan andal.
Teknik las sederhana, instalasi sing trep. Biaya total kurang kanggo instalasi.
Pipa banyu Shenbon Polyethylene diprodhuksi kanthi warna ireng, ireng kanthi garis biru lan biru lsp.

Pipa plastik plastik ekstrusi Berwarna
 
Bahan:
 
PVC
 
Ukuran:
 
kasedhiyan
 
Werna:
 
kasedhiyan warna putih utawa liyane miturut panjaluk
 
Formulir diwenehake:
 
4m, 6m utawa kasedhiyan dawa liyane miturut panjaluk.
 
Standar:
 
ISO 9001.
 
Kaluwihan
 
1. Kapasitas Aliran Dhuwur: Tembok interior sing alus lan gesekan pipa PVC kurang nyebabake resistensi aliran sithik lan volume dhuwur.
2. Tahan Korosi: Pipa PVC ora konduktor listrik lan kebal reaksi elektrokimia sing disebabake dening asam, basa, lan uyah sing nyebabake korosi ing logam.
3. Biaya Instalasi sing murah: Pipa PVC entheng lan dipasang nganggo semen pelarut lan sendi gasket. Kemudahan instalasi nyuda biaya instalasi.
4. Umur dawa: pipa PVC bisa digunakake luwih saka 50 taun kanthi nggunakake suwene
5. Lingkungan sing ramah lingkungan: pipa PVC bisa didaur ulang.
 
Aplikasi
 
1. Pipa limbah lemah lan limbah (suhu sithik lan dhuwur) ing njero bangunan.
2. Pipa banyu banyu ing njero bangunan.
3. Pipa saluran pembuangan tanpa tekanan ing lemah.
 


Wektu Utama:



Produk karet
3-7 dina sawise mbayar
Produk plastik 5-7 dina sawise mbayar
Bagean mesin CNC 3-10 dina sawise mbayar
Produk standar 1-3 dina sawise mbayar



Keuntungan Kita:

Layanan OEM --- Kita minangka perusahaan sing spesialisasine nggawe bagean mekanik OEM ing bahan karet & plastik & logam, lan ngasilake miturut conto utawa gambar sampeyan, yen ora kasedhiya, kita ngrancang miturut sarat lan lamarane.
Macem-macem cetakan sing ana --- Kita duwe pabrik cetakan dhewe, lan sawise akumulasi luwih saka 30 taun, ana cetakan sing akeh banget, supaya bisa ngirit biaya cetakan kanggo sampeyan.
Otentikasi --- Produk kita wis liwati otentikasi sing gegandhengan, lan disetujoni, diadopsi lan disenengi dening perusahaan domestik lan manca.
Jaringan sade ing saindenging jagad --- Kanthi pengalaman ekspor 15 taun, kita wis nggawe jaringan sade ing saindenging jagad, lan kita komitmen kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih akurat, profesi lan pemikir.
Situs web --- Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kita, wenehi logo menyang situs web http: // swcpu-rp.en.made-in-china.com, utawa aja bebas ngubungi kita liwat Trade Messenger (ID: SWCPU- PR)

Sertifikat:
Kita bisa ngetrapake laporan kanggo properti material utawa produk. Kita kerja sama karo SGS kanggo item uji coba FDA, ROHS, UL94, lsp. Sing umume digunakake kanggo produk karet & plastik.

Informasi Perusahaan

Karet & Plastik Hengshui Jinggong Products Co., Ltd minangka perusahaan sing terintegrasi ing desain, nggawe cetakan, produksi, kemasan, logistik daratan lan penjualan internasional. Kita bisa nyedhiyakake produk lan layanan paling apik kanthi rega sing kompetitif.

Organisasi:


Lokakarya produk karet & Plastik
Lokakarya produksi profesional kanggo produk plastik lan karet bakal nggawe kualitas lan wektu timbal.
Lokakarya nggawe jamur Kita duwe bengkel dhewe kanggo nggawe cetakan lan presisi wektu.
Lokakarya mesin CNC Kita ngenalake Pusat mesin DMG CNC saka Jerman kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan kanggo kapasitas presisi lan produksi.
QC & Kemasan Kanggo ngirit wektu timbal, produksi, inspeksi lan kemasan saiki digunakake.
Kiriman Kita wis nandatangani kontrak kerjasama jangka panjang karo agen kapal internasional lan perusahaan ekspres, supaya keamanan kapal lan wektu tekan wis diamanake




Jack Lu  (ekspor deparment) |Mob / Whatsapp / Facebook / Wechat: + 86-18858041865


[email protected] / [email protected]/ [email protected]