Warta Perusahaan

Bahan Pipa Gas HDPE

2018-11-15

Pipa gas HDPE meh kabeh bahan baku sing digunakake kanthi nggunakake bahan baku impor, level utama yaiku PE80 lan PE100. Ora ana bahan khusus kanggo produksi massal pipa gas PE pipa gas HDPE, biasane kekuatan lan kekerasan poliethelin kerapatan tinggi luwih dhuwur tinimbang senyawa pipa bahan bakar.

Nanging, kanggo pipa, suwe-suwe bakal ana fenomena penuaan, sifat mekanik lan sifat fisik bakal diatasi, kegagalan pipa awal pipa, bakal bosok dadi gagal tuwa.

Kanggo pembusukan proses penuaan, gas bahan khusus luwih alon tinimbang HDPE, mula, utamane nggunakake MDPE digunakake minangka bahan khusus kanggo gas.