Warta Perusahaan

Kualitas apik + Pipa HDPE Ditempelake karo Dredge Pasir

2018-11-15

Info Dhasar

  • Klasifikasi Suhu: Pipa Suhu Tinggi

  • Bahan: Pipa PVC

  • Diameter: Disesuaikan

  • Wangun Lintas: Babak

  • Sertifikasi: ISO9001

  • Spesifikasi: ISO9001

  • MPa Classfication: Pipa Tekanan Dhuwur

  • Standar: GB

  • Sedheng: Cairan Kanthi Partikel Padhet

  • Jinis Sambungan: Flange

  • Merek dagang: SUNPLAST

Katrangan Produk

Selang dredge bubur sedhot \ Selang karet mbuwang

Pipa HDPE digunakake banget ing proyek pengerukan, bisa ngeterake bahan sing dikeruk menyang papan sing ditemtokake. Pipa HDPE bisa ngambang ing permukaan banyu kanthi floater, lan uga bisa dilebokake ing dharatan. Kanthi bahan lan teknologi manufaktur sing disesuaikan, dhuwur anti ngagem lan umur kerja dawa.

Selang flange baja digunakake karo kapal keranjang kanggo transportasi silt / kuburan. Kekandelan tembok pipa saka 18mm nganti 70mm. Suhu kerja sing cocog yaiku -20 nganti 50 ° C. Trep kanggo dipasang, fleksibel digunakake, aman, tahan abrasi lan resistensi lentur.