Warta Perusahaan

Apa Sing Dienggo Pipa PPR

2018-11-15

Produk pipa PPR kanggo konstruksi industri lan sipil, kesehatan, banyu ngombe lan sistem pemanas banyu panas, ngganti pipa kuningan lan galvanis lan produk upgrade, bisa digunakake kanggo:

(1) sistem banyu panas lan adhem domestik;

(2) pemurni banyu, pipa banyu;

(3) transportasi banyu lan kimia industri, emisi;

(4) sistem sirkulasi banyu panas;

(5) tabung udara sing dikompres;

(6) sistem produksi lan pangiriman panganan lan omben-omben;

(7) tabung liyane kanggo digunakake ing industri, pertanian.