Warta Perusahaan

Produsen China CE / ISO / SGS kanggo Mesin Pipa HDPE

2018-11-15

Info Dhasar

  • No Screw .: Sekrup tunggal

  • Komputerisasi: Komputerisasi

  • Disesuaikan: Disesuaikan

  • Wartany: 1 Taun

  • Range Pipa: 16-63, 75-250, 200-400, 300-630, 710-1200

  • Inverter: ABB

  • Kontrol: Siemens

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: China

  • Tipe Produk: Pipa PE

  • Otomatisasi: Otomatis

  • Sertifikasi: CE, SGS, ISO9001: 2008

  • Kahanan: Anyar

  • Sistem Tegangan: Siemens

  • Sistem Volatge: Siemens

  • Tipe Bisnis: Produsen

  • Motor: Siemens

  • Werna: DIY

  • Spesifikasi: 600

  • Kode HS: 84778000

Katrangan Produk

Produsen China CE / ISO / SGS kanggo Mesin Pipa HDPE
1. Sertifikasi: ISO9001: 2000 CE
2. Aplikasi: Pasokan banyu utawa Pipa transmisi gas
Mesin ekstrusi Pipa PE
Lini produksi iki umume digunakake kanggo ngasilake pasokan banyu utawa Pipa PE sing nularake gas
Fitur:
1. Ekstrusi sekrup tunggal, cocok banget kanggo ngolah resin PE kanthi kapasitas tinggi, kapasitas maksimal 1000kg / jam
2. Lini produksi nggunakake desain sing cukup, nyedhot teknologi sing aman, entuk sertifikat CE.
3. Rentang diameter 16mm-800mm, sing bisa diowahi dadi standar inci kanggo memenuhi kebutuhan khusus klien.

Jack Lu  (ekspor deparment) |Mob / Whatsapp / Facebook / Wechat: + 86-18858041865


[email protected] / [email protected]/ [email protected]