Warta Perusahaan

Plastik Aluminium (pex-al-pex) Pipa Gas HDPE Pipa, Pipa Air

2018-11-15

Info Dhasar

  • Jinis: Selang Fleksibel

  • Materi Bibcock: Ora

  • Perawatan lumahing: Ora

  • Media: Banyu

  • Tekanan: 10bar

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: 1216, 1620, 2026 2632

  • Kode HS: 7608201090

  • Bahan Selang Fleksibel: Plastik

  • Gaya Saluran: Pasokan Banyu

  • Bahan Inti Katup: Ora

  • Dianggo: Suplai Banyu

  • Suhu Media: Suhu Sedeng

  • Sertifikat: As4176, Skz

  • Paket Transportasi: Paket ing Karton utawa Kertas Coklat

  • Asal: Zhejiang, China

Katrangan Produk

Fitur:
1) Spesifikasi: Φ16 - 63
2) Ora beracun, anti korosif
3) Bobot ringan, sifat mekanik sing kuat lan kemampuan tahan panas
4) asor rapuh asor lan dawa nggunakake umur
5) resistensi mili sithik ing njero pipa, skala ora bisa kedadeyan
6) Cairan ora bisa kena kontaminasi. Dhiameter sing efektif amba
7) Oksigen diisolasi 100% lan infiltrasi bisa dicegah. Yen digunakake kanggo bahan tameng sirkuit telekomunikasi, gangguan magnetik bisa dicegah
8) Anti statis, lan cocog kanggo transportasi gas lan bahan bakar
9) Bisa ditekuk utawa diluruskan tanpa watesan


Jack Lu  (ekspor deparment) |Mob / Whatsapp / Facebook / Wechat: + 86-18858041865


[email protected] / [email protected]/ [email protected]