Warta Perusahaan

Pipa Elektrofusi PE Cara Nggabungake

2018-11-15

1. pipa sadurunge nyambungake pipa lan perlengkapan, lan priksa aksesoris miturut syarat desain, lan pamriksan Visual ing situs konstruksi, mung bisa digunakake kanggo memenuhi persyaratan.

2. pipa lan fittings kudu dilebokake ing papan konstruksi sawise sawetara wektu kanggo nyambung, mula suhu pipa lan fittings.

3. tabung sambungan piping kudu resik, sawise saben nozel sing wis rampung kudu diblokir kanggo nyegah lebu menyang Terusan.