Warta Perusahaan

Pas Kuningan

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Model NO. :BDCC-02

  • Bahan: Tembaga

  • Sambungan: Kabeh Jinis

  • Spesifikasi: ASTM, Aisi, DIN, JIS lsp

  • Asal: Hebei, China

Katrangan Produk

Panyedhiya Layanan ODM / ODM sing andal
Perdagangan Bagian Mesin Baoding Chuan Cheng minangka pabrikan profesional kanggo kabeh jinis bagean mesin, alat kelengkapan pipa, komponen cor, bagian palsu, katup lan tembaga hardware. Pesenan OEM lan ODM olèh. Produk bisa digawe miturut gambar lan desain sampeyan. Saiki, bisnis kita wis berkembang dadi luwih saka 30 kutha domestik lan luwih saka 20 wilayah, kalebu Eropa, AS, Timur Tengah, Afrika lan Asia Selatan.

Dijamin Kepuasan Pelanggan
Saiki, kita duwe pabrik 10, 000sqm lan tim profesional kalebu limang personel sales sing duwe pengalaman dagang pirang-pirang taun, limang personel R&D, wolung auditor kualitas lan 150 pekerja ing pabrik kita kanggo njamin kualitas produk lan kepuasan pelanggan.

Kita mesthi nandheske prinsip "kualitas sing sampurna, rega kompetitif lan layanan sing paling apik" kanggo terus ngembangake produk anyar lan ningkatake manajemen tim. Kita yakin manawa kalorone bakal nggawe hubungan bisnis jangka panjang adhedhasar entuk manfaat bebarengan.

Yen sampeyan butuh produk, aja bebas hubungi kami.