Artikel

Pipa Korosi HDPE

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.:PE80 PE100

  • Bahan Senyawa: Pipa Komposit Plastik

  • Bahan: PE Pr

  • Instalasi lan Sambungan: Instalasi Jinis Clamping

  • Teknologi Pipa Komposit Plastik: Lapisan Internal lan Eksternal

  • Pipa Dasar Pipa Komposit Plastik: Pipa Mulus

  • Bahan Lapisan Internal Pipa Komposit Plastik: Pipa Baja Polietilen Epoxy Inner Dalam

  • Formulir Lapisan Pipa Komposit Plastik: Lapisan Batin lan njaba

  • Model Pipa Komposit Plastik: HDPE

  • Pipe Steel Skeleton PE Pipe: Bahan Kimia

  • Nggunakake Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Tabung Pemanas Air

  • Model Pipa Komposit Plastik Baja: HY1-GEP-DN100

  • Bahan Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Komposit Aluminium Densitas Tinggi

Katrangan Produk


Properti pipa Ginde hdpe kanggo pasokan banyu
Pipa pasokan banyu poliethelin minangka produk anyar sing digawe saka ekstrusi, njupuk resin polietilen berkualitas tinggi minangka bahan utama, nambah asisten sing dibutuhake kayata antioksidan, nyerep ultraviolet lan sapanunggalane. Pipa pasokan banyu poliethelin duwe riwayat aplikasi patang puluh taun ing luar negeri. Pilihan sing sampurna ing pirang-pirang pipa kanthi nyetujoni praktik. Bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem proyek pipa kanthi tekanan kerja 0.32MPa ~ 1.6MPa lan suhu kerja -20oC ~ 40oC, kayata pasokan banyu kota, got, industri petrokimia, tambang, irigasi lahan pertanian, saluran pembuangan kontaminasi, transportasi lesung, tumpukan sampah lan liya-liyane.
Pipa polietilen kerapatan tinggi "Ginde" sing digawe saka bahan njero klompok Ginde duwe akeh kaluwihan, kayata tahan kinerja kimia sing apik, isolasi listrik sing apik, bukti korosi, ora ana karat, trep kanggo konstruksi, pangopènan cepet lan liya-liyane. Pipa pasokan banyu diproduksi lan ditampa miturut pipa GB / T13663-2000 "Polyethylene (PE) kanggo pasokan banyu" Liwat pamriksan pusat uji coba pengawasan produk plastik nasional, pipa pasokan banyu polietilen merek "Gind" duwe ngrambah utawa ngluwihi sarat standar nasional
2. Indikator teknis utama pipa komposit plastik Ginde
Koefisien breakage perpanjangan â ‰ ¥ 350
Rasio pemulihan longitudinal (110oC)% â ‰ ¤3
Wektu induksi oksidasi (220oC) min â ‰ ¥ 20
 
Tahan cuaca 80 oC bisu tekanan hydaulic Ora ana kerusakan, ora ana kebocoran intensitas 165 jam
(sawise nampa 3,5GJ / m2 koefisien Pecah â ‰ ¥ 350
diitung kanthi tabung) ekstensi% Waktu induksi oksidasi â ‰ ¥ 10 (200oC)