Warta Perusahaan

Pas Kuningan

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Sambungan: Pria, Wanita, Utas

  • Bahan: Kuningan

  • Ukuran: 16-63

  • Kasedhiya Status Finishing: Plass Kuningan, Plastik Nikel, Plated Chrome

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: GB / T18997-2003

  • Asal: Diankou, Zhuji, Zhejiang, China

  • Kode HS: 7412209000

Katrangan Produk

Pas kompresi kuningan cocok kanggo nyambungake karo pipa plastik Aluminium utawa sistem pipa PEX-AL-PEX. Digunakake kanthi akeh ing sistem pasokan banyu panas, hawa panas lan sistem pemanas ngisor.
1. Ukuran: Ukuran lengkap kasedhiya
2. Bahan baku: Kuningan kanggo macem-macem jinis: DZR, CW617, CZ132, Kuningan Normal lsp.
3. Perawatan lumahing: jeblugan Polandia / pasir / nikel / krom
4. CE / ISO9001: 2000; ISO14001
5. Awak palsu
6. Layanan OEM diwenehake
Aplikasi:
A) Jaringan pipa banyu sing bisa diombe kanggo instalasi banyu adhem lan banyu panas bangunan omah, rumah sakit, hotel, sekolah, bangunan kantor lan nggawe kapal
B) Jaringan pipa kanggo fasilitas kolam renang
C) Jaringan pipa kanggo tanduran surya
D) Jaringan pipa ing pertanian lan hortikultura
E) Pipa pemanas kanggo omah omah
F) Pengangkutan panganan cair

Fitur:
A) Ora beracun, anti-korosif
B) Ringan, sifat mekanik sing kuat lan kemampuan tahan panas
C) asor rapuh asor lan dawa nggunakake umur
D) resistensi mili sithik ing njero pipa, skala ora bisa kedadeyan
E) Cairan ora bisa kena kontaminasi. Dhiameter sing efektif amba
F) Oksigen diisolasi 100% lan infiltrasi bisa dicegah. Yen digunakake kanggo bahan tameng sirkuit telekomunikasi, gangguan magnetik bisa dicegah
G) Anti statis, lan cocog kanggo transportasi gas lan bahan bakar
H) Bisa ditekuk utawa diluruskan tanpa watesan