Artikel

Pangurangan Elektrofusi / Pangurangan Elektrofusi Pangurangan Kopling / Pangurangan Fusi Elektro

2018-11-15

Katrangan Produk

Pangurangan Elektrofusi / Pangurangan Elektrofusi Pangurangan Kopling / Pangurangan Fusi Elektro

Bahan: 100% bahan anyar PE80 utawa PE100
Sedheng: Banyu lan Gas
Tekanan kerja: 0.8Mpa ~ 1.6Mpa kanggo Banyu
0.3Mpa ~ 1.0Mpa kanggo Gas
Cetakan anyar lan desain ilmiah
Nampa OEM
Daur Ulang lan Lingkungan
Werna: Ireng utawa warna liyane miturut panjaluk
Periode jaminan: Luwih saka 50 taun digunakake kanthi tepat

Bandhingake fittings pipa PE lan pipa liyane, Fittings pipa PE duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:
1). Efisiensi ekonomi: Biaya pabrikan sing komprehensif sing murah, umur dawane luwih saka 50 taun.
2). Resistensi korosi: anti-korosi ing banyu laut lan lemah alkali, ora ana korosi galvanis.
3). Sanitasi: Ora ana warna lan tanpa rasa, ora mbebayani tumrap awak manungsa.
4). Resistensi efek: Kinerja resistensi pengaruh sing apik
5). Fleksibel: Cocog kanggo kabeh topografi, non-rem nalika gempa bumi lan mudhun amarga bagean saka lemah sing ora seimbang.