Artikel

Pipa Banyu Plastik Biru HDPE

2018-11-14

Info Dhasar

  • Bahan: PE-Al-PE

  • Teknologi Pipa Komposit Plastik: Celup Panas

  • Bahan Lapisan Internal Pipa Komposit Plastik: Epoxy Inner Outside Three-Decker Polyethylene Steel Pipe

  • Model Pipa Komposit Plastik: GS-â € ”D-SP-T-EP (PE)

  • Nggunakake Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Tabung Pemanas Air

  • Bahan Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Komposit Aluminium Densitas Tinggi

  • Pangiriman: 7-25 dina

  • Paket Transportasi: Film Plastik

  • Asal: Shanghai, China (Daratan)

  • Bahan Senyawa: Pipa Komposit Plastik

  • Instalasi lan Sambungan: Instalasi Jenis Panas Nyawiji

  • Pipa Dasar Pipa Komposit Plastik: Pipa Baja Las

  • Formulir Lapisan Pipa Komposit Plastik: Lapisan Batin

  • Pipe Steel Skeleton PE: Pipa

  • Model Pipa Komposit Plastik Baja: HY1-GEP-DN100

  • Ukuran: 3/4 "

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: PE

  • Kode HS: 3917210000

Katrangan Produk

Pipa Banyu Plastik Biru HDPE

 

Jeneng Merek SUNPLAST
Papan asal Zhejiang, China (Daratan)
Materi PE
Lamaran Pasokan banyu
Ukurane 20mm-1200mm
Tekanan PN16 / PN12.5 / PN10 / PN6 / PN8
OEM Nampa
MOQ 2000 meter

Layanan Kita

1. Tanggepan cepet sajrone 24 jam kanggo kabeh pelanggan global.

2. Salesman Inggris, Spanyol, Portugis kasedhiya kanggo dihubungi nganggo basa ibu para pelanggan.

3. Layanan OEM kasedhiya

4. Kalor plastik lan cetakan bakal kasedhiya kanggo didol.

5. Bagian sing digawe khusus bakal ditampa.

6. Sampel gratis

7. Tim profesional kanggo ngatasi masalah teknis kanthi luwih cepet lan cepet.

Informasi Perusahaan


Kita apik banget ing produk katup PPR lan manufaktur cetakan, kita njamin manawa kabeh produk digawe saka bahan anyar lan 5/10000 kanthi tingkat kualifikasi, lan saben katup siji bakal dites sawise dipasang. Tanpa katup Plastik lan pas, kita uga nawakake bagean plastik sing digawe khusus, lan OEM bakal kasedhiya, cetakan bakal digawe miturut sampel utawa gambar kanthi biaya sing luwih murah lan wektu sing cendhak.

Kejabi produk plastik sing pas, kita uga adol cetakan menyang kapal, lan yen sampeyan pengin, lokakarya pabrik cetakan bakal ditrima kanthi apik kanggo nampa pamriksan, kita bakal menehi sampel test lan cetakan sing dipriksa dening pelanggan, lan banjur dikirim.

Saiki kita ngekspor menyang 42 negara kaya Meksiko, Venezuela, Cuba, Tailand, Australia, News zland, lsp. Kualitas mesthi dadi prioritas, kita janji manawa kabeh produk sing didol nduweni kualifikasi lan diperiksa, pengin luwih akeh pelanggan teka seneng layanan ing mbesuk, kita bakal nggunakake produk sing apik, rega sing kompetitif, lan tanggepan cepet kanggo nyadari asil win-win ing antarane pelanggan lan perusahaan kita.


 

FAQ

1. Apa produk utama sampeyan?

Katup PPR / pipa / pas, pipa HDPE / pas lan uga cetakan pipa.

2. Kepiye kualitas sampeyan?

Materi anyar digawe, lan kabeh produk diperiksa miturut standar sadurunge dikirim, ijol-ijolan gratis utawa ganti rugi yen produk sing ora nduweni kualifikasi sing ditampa dening pelanggan.

3. Apa regane sampeyan?

Kita njamin rega kompetitif yen kualitas ing level sing padha, lan kita bakal menehi diskon luwih gedhe kanggo pesanan sing luwih gedhe lan pelanggan sing kerja bareng jangka panjang. Kanggo rincian, sampeyan bisa langsung hubungi kita.

4. Apa MOQ sampeyan?

MOQ kita biasane USD 5000.

5. Apa syarat pembayaran sampeyan?

30% T / T sadurunge, 70% ing wektu pangiriman utawa 100% L / C.

6. Kepiye aku bisa ngandelake sampeyan babagan cetakan lan produk sing digawe khusus amarga ora bisa ndeleng apa-apa?

Kanggo urutan jejak pertama, kita entuk setor sing murah banget kaya total 15%, saldo bakal dibayar sawise sampel lan cetakan diperiksa. Yen conto ora bisa memenuhi kebutuhan sampeyan, ujar kontrak sawise revisi cetakan sajrone 2 wulan, kabeh dhuwit bakal dikembalikan.