Artikel

Mesin Las Fusion Butt Fusion Sud315h HDPE

2018-11-14

Info Dhasar

  • Saiki: Saiki Langsung

  • Aplikasi: Mesin Las Pipa HDPE

  • Rentang Las: 90 110 125 140 160 180 200 225 250 280 315

  • Sertifikasi: ISO, CE, SGS

  • Tegangan Kerja: 220V 50Hz

  • Bobot: 230kg

  • Paket Transportasi: Kotak Kayu Ekspor Standar

  • Asal: China (Daratan)

  • Jinis: Las Butt

  • Jeneng: Mesin Las Fusion Pipe Butt Fusion

  • Bahan: Aluminium

  • Garansi: 1 Taun

  • Total Daya: 5.35kw

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: ISO, CE, SGS

  • Kode HS: 8515290000

Katrangan Produk

          Mesin las fusi pipa 315H hdpe
Katrangan Produk

Cocog kanggo las pipa plastik lan perlengkapan sing digawe saka PE, PP & PVDF.
Digawe saka bahan Aluminium.
Terdiri saka Alat Perencanaan, Piring Pemanas, Bingkai Dasar, Unit Hidrolik lan Dhukungan.
Plat pemanas dilapisi PTFE sing bisa dibalekake karo sistem kontrol suhu sing beda.

  1. Alat Perencanaan Listrik kanthi bilah sing bisa dipotong kaping pindho.

  2. Unit Hidrolik nyedhiyakake mesin las kanthi daya kompres.

  3. Digawe saka bahan Aluminium.

  4. Tekanan wiwitan sing sithik mesthekake kualitas pipa las sing bisa dipercaya.

  5. Kontrol Suhu lan Timer, gampang dingerteni wektu lan suhu sing pas.

Spesifikasi

Model

SUNPLAST315H

Jarak las (mm) 90 110 125 140 160 180 200 225 250 280 315
Heating Plate Max. Temp 270 ° C
Temp Penyimpangan ing Lumahing â ‰ ¤ ± 5 ° C
Tegangan Makarya 220V / 50HZ
Kisaran sing bisa diatur tekanan 0-6.3MPa
Daya Plat Heating 3.50KW
Daya Alat Perencanaan 1,10KW
Tenaga Hidrolik 0,75KW
Total Daya 5.35KW
Bobot

230KG

Volume 1.0M3


Foto



Pengepakan lan Pengiriman

Layanan Kita

1. Layanan Sampel:

Pabrik kita bisa nawakake conto sadurunge pesanan gedhe, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya transportasi.

2. Layanan Produk:

mesin las fusion bokong sing diprodhuksi minangka aliran:

1. Mesin las fusion HDPE bokong manual saka 63mm nganti 250mm kanggo pipa HDPE.

2. Mesin las fusion HDPE hidraulik saka 63mm nganti 1600mm kanggo pipa HDPE.

3. Gergaji pipa saka 0mm nganti 1600mm kanggo pipa HDPE.

4. Mesin Lokakarin HDPE Fitting saka 90mm nganti 1600mm.

FAQ

1.Napa milih kita?

1) Produk asli kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

2) Bekerjasama karo para pelanggan ing saindenging jagad lan ngerti banget pasare.

3) Layanan Sawise bakal wareg banget. Masalah lan saran apa wae bakal dijawab kanthi cepet.

2.Napa regane stabil banget lan kompetitif?

1) Pabrik pabrik awake dhewe kalebu meltshop, bagean-bagean mesin mesin saka awake dhewe, ngirit biaya.

2) Kita duwe sawetara pelanggan amba saka Pasar Asia Tenggara lan Pasar Rusia, saben wulan duwe ekspor mesin sing stabil, njaga ekspor.