Artikel

Pipa UHMWPE Polyethylene HDPE Pipa

2018-11-14

Info Dhasar

  • Standar: ASTM, GB, API, DIN, JIS

  • Sedheng: Minyak

  • Jinis Sambungan: Flange

  • Dawa: 6m, 9,11.8m utawa minangka Panjaluk

  • (Materia Mentah: UHMWPE

  • Teknik: Moulding

  • Werna: Warna Ireng utawa Liyane

  • Aplikasi: Tambang, Saluran, Banyu, Gas lsp

  • Spesifikasi: SGS

  • Kode HS: 3917210000

  • Bahan: UHMWPE

  • Diameter: 65mm-800mm

  • Wangun Lintas: Babak

  • Ukuran: 65-800mm

  • Standar Pipa: ISO, GB / T

  • Urip Layanan: 50 Tahun Urip Kanthi Kondisi Normal

  • Peringkat: Produsen Pipa Plastik Top10 a

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: Zhejiang, China

Katrangan Produk

Polietilen bobot molekul paling dhuwur (UHMWPE) minangka jenis termoplastik rekayasa anyar kanthi bobot molekul rata-rata luwih saka 3 yuta. Pipo polietilen bobot molekul paling dhuwur duwe kinerja sing unggul kayata resistensi nyandhang sing dhuwur banget, resistensi pengaruh, resistensi banget kanggo tekanan tekanan internal, resistensi retakan stres lingkungan, pelumasan otomatis, anti-adhesi, resistensi suhu sithik lan resistensi kimia sing apik banget lan sateruse. lan umume digunakake ing tambang metalurgi, tenaga listrik, minyak bumi, gas alam, tekstil, nggawe kertas, panganan, industri kimia, mesin, industri listrik lan industri liyane.
 
Spesifikasi
1. Bahan bubuk UHMWPE sing apik
2. Bobot molekul 2-6 yuta 3
3. lumahing Gamelan
4. Ukuran lan warna sing disesuaikan
 
Karakteristik pipa UHMWPE
1. resistensi nyandhang dhuwur banget
2. resistensi pengaruh sing dhuwur banget
3. resistensi korosi
4. Pelumasan awak sing apik
5. Resistensi unik kanggo suhu sithik
6. Ora gampang mbentuk rereget
7. Umur dawa
8. Instalasi sing gampang
 
Kaluwihan Pipa UHMWPE
1. 40 kali tahan abrasi baja
2. 8 kali luwih entheng tinimbang baja
3. koefisien gesekan 5 kali luwih murah tinimbang baja
4. Kerusakan tekanan pipa UHMWPE yaiku 1/10 pipa baja


Tabel Spesifikasi pipa UHMWPE
Diameter (mm) 0,6 Mbah 0,8 Mpa 1,0 Mpa 1,25 Mpa 1,6 MPa 2,0 Mpa
Kekandelan Tembok (mm)
65



8 9
89



9 10
110



8 10
130


8 10 12
159

8 10 12 15
168

8 10 13 16
205
8 10 12 15 18
219
9 11 13 16 20
236
10 12 14 18 22
250
10 12 15 19 23
273 9 11 13 16 21 25
280 9 11 14 17 21 26
300 10 12 15 18 23 27
315 10 12 15 19 24 29
325 10 13 16 19 24 30
350 11 14 17 21 26 32
377 12 15 18 22 28 35
400 12 16 19 24 30 36
415 13 16 20 25 31
426 13 17 20 25 32
536 16 21 26 32

560 16 22 27 33

630 19 25 30 37

652 20 26 32 38

710 21 27 34


800 23 31 38