Artikel

Pipa HDPE kanggo Banyu (PE80)

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: PE80 utawa PE100

  • Bahan: HDPE Polietilen Kapadhetan Dhuwur

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Asal: China

Katrangan Produk

1. Pipa HDPE gas
2. 20 taun pengalaman OEM
3. Kualitas dhuwur lan rega kompetitif
4. Ukuran: 20 nganti 630mm
5. PN Kelas: 0.4-1.6MPa

Pipa HDPE
Pipa gas dirancang lan diproduksi kanthi syarat standar.
Kanggo tekanan kerja 4 bar standrd yaiku PE80, SDR11.
Kanggo tekanan 2.0 bar lan ngisor standar yaiku SDR17.6.
Pipa PE100 SDR11 duwe tekanan kerja 10 bar.
Tekanan kerja PE100 SDR17.6 yaiku 5 bar.