Artikel

OEM HDPE Socket Fusion Coupling Pria

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: Kopling Pria

  • Fleksibel utawa Kaku: Kaku

  • Standar: Standar

  • Tanggal Pangiriman: 15-20 Dina

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: 20-110mm

  • Sambungan: Lanang

  • Bahan: PE80 utawa PE100

  • Aplikasi: kanggo Penyediaan Air

  • Tekanan Kerja: Pn10, Pn16

  • Paket Transportasi: Nang Kantong Plastik, Karton Luar

  • Asal: Zhejiang, China

Katrangan Produk

Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan: Ing njero kantong plastik, karton njaba
Rincian Pangiriman: Dikirim ing 15 dina sawise mbayar
 

Fitur Produk:

  • Bahan: PE80 utawa PE100 bermutu

  • Ukuran: 20 nganti 110mm

  • Rating Tekanan: 0.4MPa, 0.6MPa, 0.8MPa, 1.0MPa, 1.25MPa, 1.6MPa

  • Werna: warna biru, ireng utawa liyane sing dijaluk

  • Sambungan: sendi fusion socket, but fusion joint, electro fusion joint, flanged joint

  • Standar: ASNZS4130 / WMKA / ISO

  • Sertifikasi: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

  • Aplikasi: pasokan banyu, transportasi cairan industri lan perawatan limbah


Kauntungan Produk:

  • Non-beracun: ora aditif logam abot, ora bakal ditutupi rereget utawa kena kontaminasi bakteri

  • Tahan Korosi: nolak prekara kimia utawa korosi kimia elektron

  • Biaya Instalasi Ngisor: bobot entheng lan gampang dipasang bisa nyuda biaya instalasi nganti 50% tinimbang sistem pipa logam

  • Kapasitas Aliran sing Lebih Dhuwur: tembok interior sing lancar nyebabake tekanan mudhun luwih murah lan volume luwih dhuwur tinimbang pipa logam

  • Umur dawa: luwih saka 50 taun digunakake kanthi tepat

  • Daur Ulang lan Lingkungan

 

Layanan kita:

 

1. Kanggo nyedhiyakake pandhuan teknis lan solusi desain FOC profesional
2. Sistem kontrol kualitas sing ketat lan manufaktur sing sugih kanggo nggawe produk sing berkualitas tinggi.
3. Biaya kompetitif didhukung dening pemasok bahan baku stabil.
4. Tim adol jaban rangkah sing kuwat kanggo nulungi pelanggan supaya bisa ngembangake strategi sales
5. Layanan online sing cepet, efisien lan profesional, kayata email, skype, alat whatsapp.
6. Keluhan kanggo umum kita ngatur yen ora wareg karo apa-apa, priksa manawa balesan ing wektu 24 jam
7. Layanan komunikasi multibahasa (Inggris, Spanyol, Jepang lsp)
8. Layanan OEM / ODM.