Artikel

Pipa Baja Cap Karat Baja Las Weld

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.:tapi pipa tutup tutup baja karbon pas

  • Kode Kepala: Babak

  • Sambungan: Las

  • Wangun: Podo

  • Bahan: Baja Karbon

  • Teknik: Casting

  • Sertifikasi: API

  • Fungsi Khusus: Anti Korosi

  • Aplikasi: Kapal, Minyak, Bahan Kimia, Tenaga, Gas, Metalurgi, lsp

  • Werna: Ireng

  • Katalog: Pipa Fitting

  • Kualifikasi: API, ISO, CE, lsp

  • Lumahing: Cat Antirust, Minyak Anti-Karat utawa Galvanis Panas

  • Tipe Akhir: Pungkasan Beveled

  • Mtc: Sertifikasi Mtc Saben En10204 3.2.1.

  • Kemasan Babagan Produk: ing Kasus Kayu utawa minangka Persyaratan € Pelanggan

  • Standar Babagan Produk: Asme, ANSI, ASTM, JIS, DIN, lsp

  • Merek dagang: SUNPLAST

Katrangan Produk

1) Jinis: tutup Mulus, tutup las bokong, tutup baja karbon, tutup ujung pipa baja,
Tutup baja, tutup baja ringan astm, tutup baja sing digulung panas, tutup tabung baja

2) Tecnique: Forged, Press-Forming, Casting
3) Ukuran: NPS 1/2 "-72"
4) kekandelan:
SCH5, SCH10, SCH20, SCH30, STD, SGP, SCH40, SCH60, XS, SCH80, XXS, SCH100, SCH120, SCH140, SCH160, XXS, DIN, ketebalan standar JIS
5) Materi:
Baja tahan karat: A403 WP304 / TP304, WP304L / TP304L, WP316 / TP316, WP316L / TP316L, WP321 / TP321, WP310 / TP310 ^
6) Standar: ANSI / ASTM B16.9 / 16.28, API 5L, DIN2617, JIS B2311 / 2312/2313,
Kita uga bisa ngasilake miturut gambar saka para pelanggan.
7) Ndhuwur perawatan: Lukisan ireng, cat varnish, minyak anti karat, galvanis panas, galvanis adhem, 3PE, lsp.
8) Pengepakan: Ing kasus utawa palet saka kayu, utawa miturut sarat klien
9) Aplikasi: Minyak bumi, bahan kimia, konservasi banyu, tenaga listrik, ketel, mesin, gas, konstruksi, pemanas, metalurgi lan bangunan kapal.

ukuran Mulus: saka 1/2 "nganti 72" Tutup sing mulus
kekandelan SCH10, SCH20, SCH30, STD SCH40, SCH60, XS, SCH80., SCH100, SCH120, SCH140, SCH160, XXS
standar ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75 DIN2617 JISB2311 JISB2312 JISB2313
materi Baja karbon (ASTM A234WPB ,, A234WPC, A420WPL6. 20 #, Q235, dll)
Baja tahan karat (ASTM A403 WP304,304L, 316,316L, 321., dll)
Baja campuran (ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91, dll)
kualifikasi ISO9001: 2008, ISO 14001 OHSAS18001 entuk lisensi kanggo manufaktur peralatan tekanan khusus Pipline saka AQSIQ, API lan dadi anggota jaringan pasokan kelas pertama State Power Corporation lan China National Petroleum Corporation. Kita uga nduweni pemasok materi standar China National Offshore Oil Corporation lan China Petroleum Pipline Bureau. Iki diakoni dening China Classification Society lan ngakoni asosiasi karo EnergyAhead Source Net saka Pasar Elektronik Distribusi Petroleum China.
pengepakan ing kasus alas utawa kanggo syarat klien
aplikasi Proyek minyak bumi, kimia, gas alam, bir, mesin, tenaga listrik, pembuatan kapal, pembuatan kertas, konstruksi, lsp
Desain khusus kasedhiya minangka syarat pelanggan