Artikel

Pipa PE-Xa

2018-11-14

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan Senyawa: Pipa Komposit Plastik

  • Bahan: PEX-Al-PEX

  • Instalasi lan Sambungan: Instalasi Jinis Clamping

  • Teknologi Pipa Komposit Plastik: Gulungan Sinter

Katrangan Produk


Spesifikasi: dn16 ~ dn32
Kekandelan: 1.8mm ~ 4.4mm
Length: Minangka panjaluk pelanggan
Standar: ISO
Bahan: PE, polyethylene crosslinking crosslinking
Umur makarya: Umur minimal 50 taun ing kahanan normal