Artikel

Panyedhiya China PE, PVC, Pipa PPR lan Fittings

2018-11-14

Info Dhasar

  • Materi: PE

  • Atose: Tabung Keras

  • Jinis: Pipa Termoplastik

  • Werna: Transparan

  • Suwung: Suwung

  • Wangun: Babak

  • Dianggo: Pipa Penyediaan Air

  • Kelas: PE 80/100 / HDPE

  • Sertifikasi: ISO 9001, BV

  • OEM: Kasedhiya

  • ODM: Kasedhiya

  • Pipa Pemanas PE: Pex-a, Pert

  • Sistem Pemanasan Underfloor: PPR, Manifold Cooper, Pipa, Valve Ball, Filter

  • Aplikasi PPR: Pasokan Banyu Panas lan Kadhemen

Katrangan Produk

Panyedhiya China pipa PE, PVC, PPR lan perlengkapan

Pipa pasokan banyu poliethelin bisa diklasifikasikake dadi rong peringkat kanthi rating bahan sing digunakake beda - PE80 lan PE100, lan nganti enem seri kanthi rasio diameter standar - SDR11, SDR13.6, SDR17, SDR21, SDR26 lan SDR33. Pipa PE

Fitur

1. Umur nyambut gawe dawa.Minimal 50 taun urip kanthi kondhisi nomal.

 

2. Kebersihan.Pipa PE ora beracun, tanpa komposisi aditif logam abot. Ora ana skala, ora ngembangake kuman, ora ana polusi nomer loro ing banyu sing bisa diminum.

 

3. resistensi dhuwur kanggo nyerang saka macem-macem jinis bahan kimia. Ora ana korosi elektrokimia.

 

4. Lumahing internal sing lancar.Koefisien gesekan sing sithik banget. Kemampuan sing luwih apik kanggo liwat media. Resistensi abrasif sing apik banget.

 

5. Keluwesan sing apik, resistensi kanggo pengaruh sing dhuwur. Resistensi gempa bumi lan corak.

 

6. Bobot entheng,gampang diangkut, instalasi sing trep.

 

7. Las fusi elektro uniklan las bokong nggawe sendi luwih kuwat tinimbang bahan kasebut, kanggo njamin sendi sing aman lan andal.

 

8. Teknik las sederhana, instalasi sing trep. Biaya total kurang kanggo instalasi.

 

9. Pipa banyu poliethelin yaikudiprodhuksi kanthi warna ireng, ireng kanthi garis biru lan biru lsp.

Sabanjure:

Pipa PE-Xa