Artikel

HDPE Pipe Lengan Fitting Electrucusion Reducer

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: Disesuaikan

  • Bahan: EPDM

  • Jinis Custome: Kasedhiya

  • Moterial: EPDM, Nr, NBR, SBR, FKM, Cr lan Custom Compound

  • Kapadhetan: 1.0-2.0g / cm3

  • Urip Layanan: 1-30 Taun

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: minangka Gambar Sampeyan

  • Kode HS: 8484200090

  • Dianggo: Pertanian, Industri, Medis, Kendaraan, Elektronik, Kluwarga

  • Jinis Umum: Lurus, Taper, Tunggal

  • Ukuran: Minangka Persyaratan

  • Layanan: OEM

  • Atose: Shore a

  • Toleransi: +/- 0.1mm

  • Paket Transportasi: Standar utawa saben Persyaratan € Pelanggan

  • Asal: Rantai Daratan

Katrangan Produk

HDPE Pipe Lengan Fitting Electrucusion Reducer


Aplikasi: Digunakake kanggo bledug segel lan unsur lingkungan liyane ing aplikasi kanthi stroke utawa macem-macem gerakan sing dirancang.

Jinis standar uga khusus bisa disedhiyakake


Katrangan Produk

Wektu Utama:
 

Produk karet 3-7 dina sawise mbayar
Produk plastik 5-7 dina sawise mbayar
Bagean mesin CNC 3-10 dina sawise mbayar
Produk standar 1-3 dina sawise mbayar


Keuntungan Kita:

Layanan OEM --- Kita minangka perusahaan sing spesialisasine nggawe bagean mekanik OEM ing bahan karet & plastik & logam, lan ngasilake miturut conto utawa gambar sampeyan, yen ora kasedhiya, kita ngrancang miturut sarat lan lamarane.
Macem-macem cetakan sing ana --- Kita duwe pabrik cetakan dhewe, lan sawise akumulasi luwih saka 17 taun, ana cetakan sing akeh banget, supaya bisa ngirit biaya cetakan kanggo sampeyan.
Otentikasi --- Produk kita wis liwati otentikasi sing gegandhengan, lan disetujoni, diadopsi lan disenengi dening perusahaan domestik lan manca.
Jaringan sade ing saindenging jagad --- Kanthi pengalaman ekspor 15 taun, kita wis nggawe jaringan sade ing saindenging jagad, lan kita komitmen kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih akurat, profesi lan pemikir.
Situs web --- Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kita, wenehi logo menyang situs web http: // swcpu-rp.en.made-in-china.com, utawa aja bebas ngubungi kita liwat Trade Messenger (ID: SWCPU- PR)

Sertifikat:

Kita bisa ngetrapake laporan kanggo properti material utawa produk. Kita kerja sama karo SGS kanggo item uji coba FDA, ROHS, UL94, lsp. Sing umume digunakake kanggo produk karet & plastik.

Organisasi:
 


Lokakarya produk karet & Plastik
Lokakarya produksi profesional kanggo produk plastik lan karet bakal nggawe kualitas lan wektu timbal.
Lokakarya nggawe jamur Kita duwe bengkel dhewe kanggo nggawe cetakan lan presisi wektu.
Lokakarya mesin CNC Kita ngenalake Pusat mesin DMG CNC saka Jerman kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan kanggo kapasitas presisi lan produksi.
QC & Kemasan Kanggo ngirit wektu timbal, produksi, inspeksi lan kemasan saiki digunakake.
Kiriman Kita wis nandatangani kontrak kerjasama jangka panjang karo agen kapal internasional lan perusahaan ekspres, supaya keamanan kapal lan wektu tekan wis diamanake




Kemasan & Pengiriman

Kemasan:

Cara kemasan biasane kaya ing ngisor iki, utawa bisa uga minangka panjaluk pelanggan.

Pengiriman:

Kita bakal milih cara pengiriman miturut panjaluk sampeyan.