Artikel

Pas Kompresi Kuningan

2018-11-14

Info Dhasar

  • Sambungan: Wanita

  • Merek dagang: oem

  • Spesifikasi: 16mm

  • Kode HS: 7412201000

  • Bahan: Tembaga

  • Werna: Warna Kuningan, Plastik Nikel

  • Paket Transportasi: Karton

  • Asal: China Zhejiang

Katrangan Produk

Pas kompresi kuningan:
A, Digunakake kanggo:

1, Sistem banyu panas & adhem
2, terjemahan Gas.
B, Deskripsi Produk:
1). Bahan: Kuningan opsional: Kuningan normal, DZR, CW617N
2) Ringan, gampang diangkut lan ditangani
3) Kekuwatan dhuwur
4) kurang resistensi
5) isolasi swara
6) Ora furring pipa
7) gampang dipasang
7) Werna: Perak, warna gaweyan custon liyane kasedhiya
8) sambutan OEM / ODM
9) Sehat lan ora beracun, netral bakteri, salaras karo standar banyu sing ngombe
10) Tahan suhu dhuwur (110) kanthi kekuatan pengaruh sing apik (luwih saka 500Mpa)
11) pengawetan panas sing apik
12) Tembok njero sing lancar bisa nyuda tekanan lan nambah kacepetan folw
13) Awak tembaga palsu
14) chorme utawa kuningan dilapisi
15) Jinis: Tee, sikut, pasangan.
16) Sistem Sealing Bebas Bebas bocor nalika geter abot, tekanan termal dhuwur lan dorongan dhuwur
17) sambungake karo pipa pex-al-pex, pipa pex
Spesifikasi teknis: Tekanan nominal: 1.6Mpa
Suhu kerja: <150 ° C
Utas pipa menyang ISO228 ing utas Npt lan BSP.

C, Pengepakan & Pengiriman:
--- Pengepakan

1, 5 pcs utawa 10 pcs ing sak kothak, banjur 8 karton ing karton
2, Pallet yen dibutuhake.
3, Cetak panjaluk pelanggan utawa label ing kothak
4, Kabeh ing kemasan ekspor sing kuwat
------ kapal
1,100% pangiriman ing wektu
2, Tanggal pangiriman: 20-25 dina sawise konfirmasi pesanan
3, pesen LCL lan ditampa
4, Kirim kanthi ekspres, udara lan segara, Kabeh kanthi cara ekonomi.

D, Barang detail:

Jinis Ukurane  
Lurus 16-32mm  
Sikut 16-32mm  
Tee 16-32mm  
Nyebrang 16-32mm  
Katup 16-32mm