Artikel

Selang / Pipa Polyurethane Daya Serat (XPU-4)

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO .: WP: 20BAR; BP: 65BAR

  • Atose: Hoses

  • Werna: Werna

  • Wangun: Babak

  • Diameter Nang * Diameter njaba: 9.8 * 15; PU

  • Spesifikasi: ISO9001-2000, HROS, SGS

  • Jinis: Pipa Plastik Thermosetting

  • Suwung: Suwung

  • Panggunaan: Selang Udara

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: Ningbo

Katrangan Produk

Selang Polyurethane Daya Serat kanthi Fitur Antistatik

Produk: karakteristik tabung pu, uga nduwe desain resistensi permukaan sing sithik, lan ngalangi percikan percikan statis. Nggabungke resistensi kimia sing apik kanthi karakteristik pelapukan sing apik banget ndadekake poliuretan beda karo thermoplastic liyane. Iki tahan banget kanggo sebagian besar bensin, minyak, minyak tanah, lan bahan kimia adhedhasar minyak bumi liyane, nggawe tabung lan selang PU, uga dikenal minangka tabung lan selang PUR, pilihan sing cocog kanggo jalur bahan bakar (sanajan aditif ing lapangan kargo produk bensin saiki. nyoba).

Fitur

-Tahan spatter tahan
-Tahanan abrasi sing apik
-Fleksibilitas ekstrem
-Radius tikungan kompak
-Tuburan poliuretan khusus
Kasedhiya baris-line utawa multi-line





Fitur

-Tahan spatter tahan
-Tahanan abrasi sing apik
-Fleksibilitas ekstrem
-Radius tikungan kompak
-Tuburan poliuretan khusus
Kasedhiya baris-line utawa multi-line

Aplikasi
Selang udara lan banyu tujuan umum asring digunakake ing aplikasi las robot;
Pneumatik;
Minyak cairan hidrolik lan minyak pelumas;
Solusi antifreeze basa petrol.

Konstruksi
Tabung: Poliuretan khusus sing diformulasi
Penguatan: Serat
Tutup: Poliuretan

Parameter Operasi
Range Suhu:
-20 ° F nganti + 200 ° F (-29 ° C nganti + 93 ° C)

 
model
 
 
I.D
(mm)
 
Tekanan kerja
(Mpa)
 
Min radius bend
(mm)
 
 
O.D (mm)
 
I
 
II
 
III
 
I
 
II
 
III
 
I
 
II
 
III
 
XPU_4
 
4 ± 0,4
 
16
 
20
 
30
 
65
 
65
 
65
 
9 ± 0,6
 
9,8 ± 0,6
 
11 ± 0,6
 
XPU_6
 
6 ± 0,4
 
13
 
17
 
26
 
80
 
80
 
80
 
11,5 ± 0,6
 
12 ± 0,6
 
13 ± 0,6
 
XPU_8
 
8 ± 0,4
 
10
 
14
 
22
 
90
 
90
 
90
 
13 ± 0,6
 
14 ± 0,6
 
15 ± 0,6
 
XPU_10
 
10 ± 0,4
 
7
 
12
 
20
 
100
 
100
 
100
 
16 ± 0,6
 
17,5 ± 0,6
 
18,5 ± 0,6
 
XPU_13
 
13 ± 0,6
 
7
 
10
 
17
 
120
 
120
 
120
 
19 ± 0,6
 
21 ± 0,6
 
22,5 ± 0,6
 
XPU_16
 
16 ± 0,6
 
6
 
8
 
15
 
150
 
150
 
150
 
24 ± 0,6
 
26 ± 0,6
 
27,5 ± 0,6
 
XPU_19
 
19 ± 0,6
 
6
 
7
 
12
 
180
 
180
 
180
 
26 ± 0,6
 
28 ± 0,6
 
29,5 ± 0,6
 
XPU_22
 
22 ± 0,6
 
5
 
7
 
11
 
220
 
220
 
220
 
30,5 ± 0,8
 
31,5 ± 0,8
 
32,5 ± 0,8
 
XPU_25
 
25 ± 0,6
 
5
 
6
 
10
 
250
 
250
 
250
 
34 ± 0,8
 
36 ± 0,8
 
37 ± 0,8
 
XPU_32
 
32 ± 0,6
 
4
 
5
 
8
 
320
 
320
 
320
 
42 ± 0,8
 
43 ± 0,8
 
44 ± 0,8
 
XPU_38
 
38 ± 0,8
 
3
 
4
 
6
 
380
 
380
 
380
 
48,5 ± 0,8
 
50 ± 0,8
 
52 ± 0,8
 
XPU_45
 
45 ± 0,8
 
2.8
 
3.8
 
5.5
 
450
 
450
 
450
 
55,5 ± 0,8
 
57 ± 0,8
 
59 ± 0,8
 
XPU_51
 
51 ± 0,8
 
2.5
 
3.5
 
5
 
520
 
520
 
520
 
62,5 ± 0,8
 
64 ± 0,8
 
65 ± 0,8