Artikel

HDPE Pipe Fittings Salib sing padha

2018-11-14

Info Dhasar.

Sambungan: Las

       

Struktur: vertikal

       

Fleksibel utawa Kaku: Kaku

       

Bahan: Plastik

       

Standar: Standar

       

Ukuran: 50-355mm

       

Sertifikat: ISO

       

Werna: Ireng

       

Dianggo: Irigasi

       

Merek dagang: FQ

       

Spesifikasi: Pn 16

       

Asal: China

       

Kode HS: 3917400000

       

Katrangan Produk

Kemasan & Pengiriman

Rincian Paket: Kemasan ing karton utawa Miturut syarat pelanggan
Detail Pengiriman: 10-30 dina


Alesan kanggo milih kita:
1. Profesional:
Kita duwe pengalaman akeh ngasilake pipa lan pipa pas pirang-pirang taun, kita minangka pabrik kelas pertama ing China
2. Rega paling apik:
Menehi rega sing paling apik kanggo para pelanggan nalika nyedhiyakake produk sing paling dhuwur.
3. Layanan Paling Apik:
Nganggo ekspor nganti pirang-pirang taun, kita bakal menehi solusi sing sampurna kanggo saran saka pelanggan.
Kita ora mung bisa nduwe ndhuwur, Integritas minangka dhasar prinsip kita, kerja sama karo kita bakal nggawe sampeyan kepenak.
 


PRODUK KAMI kalebu

1.) FITTING Pipa
1. Pas kompresi PP
2. Soket PE & fusion fusion fitting (kanggo pasokan banyu & pasokan gas)
3. tekanan tekanan PVC (kanggo pasokan banyu)
4. PPR pas
5. Perlengkapan Irigasi Mikro
2.) Pipa
1. Pipa banyu HDPE & pipa gas
2. pipa PPR
3. Pipa PE-RT
4. pipa PVC
3.) VALVES
1. Katup bal PE / PP / PVC, tutup katup, katup katup, katup kupu-kupu. lsp.
 
FOR INFORMASI PRODUK LEBIH LANJUT KANGGO GRATIS KONTAK AKU.