Artikel

Pipa Elektrofusi PE Pipa Coupler Suda Kanthi Pasang Kuningan

2018-11-14

Info Dhasar


  • Materi: PE

  • Rincian pengepakan: Paket ekspor standar.

  • Wektu kiriman: 30 dina

  • Merek dagang: SUNPLAST utawa OEM

  • Asal: China

  • Teknik: Injeksi

  • Sambungan: Wanita

  • Papan Asal: China

  • Teknis: injeksi

  • Spesifikasi: 1 / 2â € ²â € ²-2â € ²â € ²

  • Kode HS: 39174000

Katrangan Produk

Macem-macem pas pipa. (Pas Pex, pas PPR, pas PE, selang hidrolik, pas benang, puting kuningan, pas kebon, pas kompresi dll)

Bahan: PPR, PVC, HDPE
Utas: NPS, NPT, BSPT

Standar: Din8077-8078

Kanthi bahan kuningan utawa stainless steel kualitas tinggi kanggo dipasang

ukuran: 1/2 '' Pria nganti 2 '' Pria, 1/2 '' Wanita nganti 2 '' Wanita.

Pengepakan Karton + Pallet
Jangka wektu pambayaran: T / T, utawa L / C nalika katon
Wektu kiriman: Sajrone 30 dina
Asal: Cina
M. O. Q: 3000PCS
Transportasi: Liwat segara utawa udhara
Teknisi Kanthi injeksi
Materi PE
Sambungan Utas lan las