Artikel

Pipa Pemanas Lantai Pex-a

2018-11-14

Info Dhasar

  • Bahan: PEX

  • Atose: Hoses

  • Jinis: Pipa Plastik Thermosetting

  • Werna: Transparan

  • Suwung: Suwung

  • Wangun: Babak

  • Dianggo: Heating Floor

  • Paket Transportasi: saben Panjaluk

  • Spesifikasi: DN16, 20, 25mm

  • Kode HS: 3917210000

Katrangan Produk

Bahan baku murni LG XL1800 PEX-a pemanas tabung / pipa lan perlengkapan
 
Pipa Pemanas PE-Xa:

 
 
Deskripsi Produksi:
Jeneng: Koil pemanas PE-Xa (Peroxide crosslinked polyethylene)
Bahan: PE-Xa (Peroksida silang polyethylene)
Papan Asal: Jilin China (Daratan)
Spesifikasi: 16 * 1.8, 16 * 2.0, 20 * 1.9, 20 * 2.0, 25 * 2.3
Rating Tekanan: 1.25MPa, 1.6MPa, 2.0MPa, 2.5MPa
Werna: putih transparan utawa warna liyane minangka panjaluk sampeyan
Standar: DIN8077 / 8078 (standar Jerman). GB / T18992.2-2003 (Standar Nasional)
Sertifikasi Pabrik: ISO; Biro Veritas; GB / T18992.2-2003 (Standar Nasional), CE2011
 

Barang Spesifikasi Paket
Pipa Pemanas PE-Xa Φ16 * 1.8 200m / gulung, 300m / gulung
¦16 * 2.0 200m / gulung, 300m / gulung
Φ20 * 1.9 200m / gulung, 300m / gulung
Φ20 * 2.0 200m / gulung, 300m / gulung
Φ25 * 2.3 200m / gulung

 
  
Fitur Produk PE-Xa:
 
1, Sehat, kepenak & sanitasi: sesuai karo prinsip perawatan kesehatan tradisional, ngilangi kadhemen ing njero ruangan lan ningkatake sirkulasi getih uga njamin hawa seger, ora ana bledug utawa aliran reged.
2, stabilitas panas sing apik: Anget ing ngisor ora ana kedadeyane pemanasan sing ndadak, akeh area panas sing saya gedhe ing lemah, alon-alon, panas panas cukup kanggo njaga anget njero ruangan sanajan ing interval interval sing anget.
3, Produktivitas dhuwur & hemat energi: Panas radiasi kabeh ilang, sithik, lan panas dadi fokus ing papan utama manungsa. Tingkat panggunaan panas sing dhuwur lan ngirit sekitar 30% energi dibandhingake karo piranti tradisional Radiant Heat.
4. Ngirit area: nyimpen papan urip udakara 3% amarga ora ana radiator utawa pipa sing jelas ana ing lemah. Kabeh pipa dipasang lan didhelikake ing ngisor lemah.
5. Ekonomis & praktis: ngirit biaya dekorasi pipa amarga tanpa pipa ing permukaan lantai, ngirit limbah lan biaya perbaikan amarga umure nggunakake umure bisa nganti 50 taun.
 
 
Domain Aplikasi:
 
1. pipa pemanas banyu anget: omah, pasar, hotel, gym, rumah sakit lsp.
2, Sistem pemanas banyu panas: kolam renang umum, sumber banyu panas, kolam renang njero ruangan sing kurang apik.
3, sistem pemanasan & pemanasan lemah: parkiran, pembangkit listrik, alun-alun, dalan.
4, pipa pemanas banyu anget kanggo tanduran lan produk ternak.
5, pipa industri: penukar panas, koil pemanas, pipa transfer cair.
 
Comparison:
Efek pemanasan radiator:
Ora ana bahan poliethelin silang, efek pemanas nyebar lan boros.
 
Efek pemanasan pipa PE-Xa:
Kanthi bahan polietilen silang, efek pemanas konsentrat lan konservasi energi.
 
 
Sertifikat ISO 9001: 2008:
 
 
 
Napa milih kita kerja sama?
 
 
 
Babagan kita:
 
Kaluwihan luar biasa kaya ing ngisor iki:
 
 
 
1. Keaslian lan Keandalan: Ningbo Sunplast Pipe Co., Ltd. minangka perusahaan sing wis diverifikasi dening sawetara perusahaan inspeksi pihak katelu profesional: ISO, BV (BUREAU VERITAS) lan Alibaba.com.
 
 
 
2. Produk paten - Manifold: Iki dirancang lan dikembangake kanthi individu dening tim R&D independen. Utamane nggunakake plastik tinimbang baja / tembaga iku luwih maju.
 
 
 
3. Fasilitas produksi diimpor saka Korea Selatan: Sistem ngawasi komputer, sistem panganan otomatis sing ditutup kabeh, proses teknologi canggih, instrumen uji coba sing sampurna.
 
 
 
4. Bahan baku utama: Bahan baku LG Korea Selatan (XL1800), bahan kimia SK global DX 800 lan HONAM 8100GX, tanpa pengisi utawa bahan rusak sing direklamasi ing produk.
 
 
 
5. Aksesoris: diimpor saka Jepang lan Eropa. Kayadene agen penghubung silang Jerman Degussa DTBP, antioksidan utama CIBA A / O1076, antioksidan tambahan PS802FL.
 
 
 
6. Taun produksi & pengalaman layanan: Produk bermutu, Pelanggan Pertama ..
 
 
 
7. Pasar domestik sing stabil lan stok sing stabil.
 
 
 
 
 
Budaya Perusahaan:
 
 
 
Visi kita: Nyedhiyakake sistem pipa perlindungan lingkungan ijo berkualitas tinggi kanggo industri konstruksi.
 
Target kita: Saling ngajeni, layanan sing apik banget, dandan, nggawe nilai
 
Konsep manajemen kita: Humanisasi, militerisasi lan ilmiah
 
Konsep layanan kita: Syukur, dedikasi, tulus, efisiensi tinggi lan win-win
 
Misi kita: Gawe merek sing apik ing lapangan pipa plastik.
 
Motto kami: Pangembangan lan inovasi minangka prioritas utama.
 
 
 
Kita minangka pabrikan khusus ngasilake macem-macem jinis pipa lan alat kelengkapan luwih saka 6 taun, utamane kanggo nggawe lan ngasilake pipa pemanas PE-Xa "SUNPLAST", pipa panas bumi PE-RT, pipa banyu panas / adhem PP-R, Perlengkapan PP-R lan macem-macem.
 
 
 
Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae, aja bebas hubungi kami kanggo informasi luwih lengkap kapan wae.