Artikel

Pipa HDPE Plastik Dredge kanggo Dredger

2018-11-14

Info Dhasar

  • Materi: PE

  • Jenis: Mould Extrusion

  • Werna: Ireng utawa Putih

  • O.D. saka Dn: 90mm-1200mm

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: Standar Ekspor

  • Asal: Ningbo, China

  • Kode HS: 391721000

Katrangan Produk

Pipa HDPE Plastik Dredge kanggo keruk digawe saka polietilen kapadhetan dhuwur (bahan tahan tekanan, resistensi bahan lempitan), bahan tahan aus, bahan ultraviolet anti-tuwa lsp.

Pipa HDPE paling cocog kanggo pangiriman lumpur lan pasir, kinerjane kaya ing ngisor iki:

1. Bobot entheng
2. Keluwesan sing apik
3. resistensi nyandhang sing apik
4. Dirakit karo rong flensa kegiatan logam ing pucuk pipa
5. Tembok njaba lan njero Gamelan, koefisien gesekan cilik, efisiensi transmisi luwih dhuwur tinimbang pipa baja 20% nganti 30%, suhu digunakake ing - 40-60 ° C, bisa adaptasi karo perubahan cuaca sing kurang apik.



O. D. saka Pipa
DN-mm

SDR33

SDR26

SDR21

SDR17

SDR13.6

SDR11

(Tekanan Kerja --- Mpa)

0.4

0.6

0.8

1.0

1.25

1.6

(Kandel Pipa --- mm)

140

5

6

7

8

10

13

160

7

7.5

8

10

12

15

180

7

7.5

9

11

13

17

200

7.5

8

10

12

15

18

225

7.5

9

11

13

17

21

250

8

10

12

15

18

23

280

9

11

13

17

21

25

315

10

12

15

19

23

29

350

12

14

17

21

26

32

400

12

15

19

24

29

36

425

13

15

20

25

33

42

450

14

17

21

27

34

45

500

15

19

23

30

37

48

560

17

21

26

33

41

51

630

19

24

30

37

46

57

710

21

27

33

42

52

 

800

24

30

38

47

58

 

850

26

32

40

50

 

 

900

28

34

42

53

 

 

950

30

36

45

56

 

 

1000

31

38

47

59

 

 

1050

32

40

49

61

 

 

1100

33

42

51

63

 

 

1150

35

44

53

66