Artikel

Mesin Las Pipa Gabungan Ritmo HDPE

2018-11-14

Info Dhasar

  • Aplikasi: Las Pipa Plastik Las

  • Bahan Las: HDPE, PP, Pb, PVDF

  • Bobot: 95kg

  • Maksimum Total Daya Serap: 2100W

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: China

  • Jinis: Las Butt

  • Range Pakaryan: 40-160mm

  • Ukuran (Awak Mesin): 1055 * 925 * 1310mm

  • Pasokan Daya: 230V Tunggal Fase 50-60Hz

  • Suhu Makarya: -5oc / + 40oc

  • Spesifikasi: CE ISO

  • Kode HS: 851529000

Katrangan Produk

Range Pakaryan 40-160mm
Bahan Las HDPE, PP, PB, PVDF
Ukuran (awak mesin) 1055 * 925 * 1310mm
Bobot 95kg
Pasokan Daya 230V phase siji 50-60Hz
Max total daya digunakke 2100W
Suhu Makarya -5oC / + 40oC


Mesin kasebut minangka las fusion portebel kanggo pipa got nganti? 160 mm. Mesin kasebut ditandai karo piring pemanas sing bisa diekstrak, mikroskop keamanan ing pemotong panggilingan supaya ora diwiwiti kanthi ora sengaja, dhukungan lateral sing diartikulasikan. Mesin kasebut duwe kothak baja sing digunakake minangka bangku kerja utawa minangka proteksi transportasi.

-Dhaptar karo sisipan
-Kothak baja fungsi kaping pindho
-Kontrol listrik elektronik sing bisa diatur
-Metter cutter kanthi safety mikro-switch
-Blades digawe saka baja anti anti khusus
-Loro klem kunci kanthi cepet
-Desain khusus supaya bisa ngunci Y-cabang ing kabeh posisi sing bisa ditindakake.
Sunplast minangka pemasok profesional produk produk plastik pipa wiwit taun 2005. Kita wis ngekspor produk luwih saka 50 negara lan wilayah.

Produk kami: pipa plastik 2. fittings HDPE 3. fittings PR 4. Fitting kompresi
5. Mesin las pipa lan alat 6. Pipa ndandani pipa
Tujuane yaiku supaya solusi solusi sambungan pipa plastik paling apik kanggo para pelanggan.

Matur nuwun kanggo sampeyan liwat.