Artikel

ASTM A234 Butt Gandheng Fitting Baja Karbon Mulus

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: A234

  • Wangun: Podo

  • Sudut: 90 Derajat

  • Bahan: Baja Karbon

  • Sertifikasi: ASME, ANSI, DIN, JIS, BS, GB, GS, KS, API

  • Ukuran: 1/2 "-24" Bisa Mulus, 5 "-110" Bisa Las

  • Merek dagang: OEM utawa SUNPLAST

  • Spesifikasi: ANSI

  • Kode HS: 73079300

  • Sambungan: Las

  • Kode Kepala: Babak

  • Kekandelan Tembok: Sch5-Sch160 Xxs

  • Teknik: meksa nindakake perkara

  • Werna: Ireng

  • Pungkasan Sambungan: Pungkasan Bevel

  • Kelas Baja: A234wpb

  • Paket Transportasi: dening Plywooden Case utawa Pallet

  • Asal: China

Katrangan Produk



ASTM A234 Butt Gandheng Fitting Baja Karbon Mulus:

1. Sikut, tee, reducer, bend lan sapanunggalane.

2. Ukuran: 1/2 "-36" bisa mulus, 5 "-110" bisa dilas

3. Kandel: Std, xs, xxs, sch10, sch20, sch30, sch40, sch60, sch80, sch160, lsp.

4. Materi:
Baja karbon: A234 wpb, st37.2, st35.8, API 5L GR B, API 5L X52, API 5L X60, API5L X65, API 5L X70 lan liya-liyane.
Baja campuran: Wp11, wp22, wp12, wp5, wp9, wp91, 16Mo3 lan liya-liyane.

5. Klien utama kita yaiku saka Turki, Italia, Prancis, Spanyol, Afrika Selatan, Maroko, Dubai, Iran, Suriah, Singapura, Vietnam, Austria, AS, Kanada, Meksiko, Korea, Thailand, India, Bulgaria, Rusia lan liya-liyane

6. Panggunaan: Industri Minyak, Perusahaan Kilang, industri pupuk, pembangkit listrik, pembuatan kapal, platform darat

Jeneng sikut (90deg / 45deg / 180degLR / SR), tee (lurus / nyuda), reducer (Con./Ecc.), tutup, tikungan (3D, 5D), pucuk pungkasan
sikut (90deg / 45deg), tee (lurus / nyuda), puting susu, kopling, bushing, plug, salib, union
Jinis BUTT Gandheng PIPE FITTING
FITTING Pipa PALING (SW / Thread)
Ukurane 1/2 "-36" seamless, 8 "-110" las
1/2 "-4"
Kekandelan tembok STD, XS, XXS, SCH10, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160
2000 #, 3000 #, 6000 #, 9000 #
Standar sing ditrapake ASME, ASTM, MSS, JIS, DIN, EN,
Materi Baja tahan karat: A403 WP304, A403 WP304L, A403 WP316, A403 WP316L, A403 WP321
Baja karbon: A234WPB, A420 WPL6
Baja campuran: WP11, WP22, WP12, WP5, WP9, WP91
Baja tahan karat: A182 F304, A182F304L, A182 F316, A182 F316L, A182 F321, A182 317H, A182316Ti, F53, F51
Baja karbon: A105, A350LF2
Baja campuran: A182 F11, A182F22, A182F12, A182 F5, A182F91, A182 F9
Wektu Pangiriman Biasane Sajrone 30 dina sawise tanggal pesen utawa minangka sarat sampeyan
Bayaran L / C nalika ndeleng, T / T
Ekspor menyang Singapura, AS, Maroko, Thailand, Australia, Vietnam, Italia, Iran, India, Ukraina, Nigeria, Mesir, Meksiko, Pakistan,
Tunis, Libanon, Dubai, Irak, Suriah, Afrika Selatan, Korea Selatan, Prancis, Spanyol, Turki, Bulgaria
Aplikasi wis dibukak kayata minyak, industri kimia, konservasi banyu, tenaga listrik, ketel, mesin, metalurgi, konstruksi sanitasi lsp.
Kemasan Kasus kayu, kantong plastik palet kayu utawa kebutuhan pelanggan
Liyane Keyakinan sing kita tindakake yaiku "Pemasaran kanthi kualitas lan ngembangake karir kanthi kredit"