Artikel

Pipa PPR lan Fittings PPR kanthi Insert Logam

2018-11-14

Info Dhasar


  • Atose: Tabung Keras

  • Werna: Putih / Abu-abu / Ijo utawa Khusus

  • Wangun: Babak

  • Tingkat Tekanan: Pn2.5 (S3.2)

  • Kekandelan: 3.4-18.3mm

  • Logo: Disesuaikan

  • Paket Transportasi: Kemasan Kantong Plastik

  • Asal: China Zhejiang

  • Materi: PPR

  • Jinis: Pipa Termoplastik

  • Suwung: Suwung

  • Dianggo: Pipa Penyediaan Air

  • metu Diameter: Dn20mm-110mm

  • Length: 4m utawa Customized

  • Merek dagang: SUNPLAST utawa OEM

  • Spesifikasi: SGS

  • Kode HS: 3917220000

Katrangan Produk

Ing proyek transprotasi banyu adhem lan panas, pipa PPR lan fitttings nggunakake teknologi fusi canggih, kinerja teknis lan indikator ekonomi luwih apik tinimbang pipa liyane, utamane, kinerja kesehatan sing apik banget, wiwit produksi nganti proses sampah daur ulang bisa entuk syarat perlindungan kesehatan lan lingkungan sing dhuwur.

- Fitur Produk--

1) Resistensi Suhu Tinggi: suhu kerja maksimal maksimal nganti 70 oC, suhu sementara maksimal nganti 95 oC

2) Pelestarian Panas: konduktivitas termal sing kurang mung 1/1500 pipa kuningan, lan pipa baja 1/250

3) Ora beracun: ora ana aditif logam abot, ora bakal ditutupi rereget utawa kena kontaminasi bakteri
 
4) Tahan Korosi: nolak prekara kimia utawa korosi kimia elektron

5) Biaya Instalasi sing luwih murah: bobot entheng lan gampang dipasang bisa nyuda biaya instalasi nganti 50% liwat sistem pipa logam

6) Kapasitas Aliran sing Lebih Dhuwur: tembok interior sing lancar nyebabake tekanan mudhun luwih murah lan volume luwih dhuwur tinimbang pipa logam

7) Umur Panjang: luwih saka 50 taun ing kahanan normal

8) Daur ulang lan Lingkungan


- Spesifikasi Produk--
 

Diameter njaba
Dn (mm)
Pipa Pasokan Banyu PP-R
S5 S4 S3.2 S2.5




Kandel Tembok
en (mm)





20 2.0 2.3 2.8 3.4




25 2.3 2.8 3.5 4.2




32 3.0 3.6 4.4 5.4




40 3.7 4.5 5.5 6.7




50 4.6 5.6 6.9 8.3




63 5.8 7.1 8.7 10.5




75 6.9 8.4 10.1 12.3




90 8.2 10.1 12.3 15.1




110 10.0 12.3 15.1 18.3





- Kinerja Produk--
Kahanan umum, lan jangka panjang nggawe suhu <70 oC, bisa milih C = 1,25;Ing acara-acara penting, lan suhu kerja jangka panjang 70 oC utawa luwih dhuwur, lan bisa uga kudu mlaku ing suhu sing luwih dawa, bisa milih C = 1,5

koefisien keamanan C = 1,25
Seri pipa S5 S4 S3.2 S2.5 S2
PN 1.25 1.6 2.0 2.5 3.2
koefisien keamanan C = 1.5
Seri pipa S5 S4 S3.2 S2.5 S2
PN 1.0 1.25 1.6 2.0 2.5

PERHATIAN: Digunakake kanggo banyu adhem (40 oC) utawa kurang saka sistem, pilih P.N 1.0 ~ 1.6 MPa pipa, alat pipa; Digunakake kanggo sistem banyu panas nggunakake pipa akutitas PN2.0 MPa, alat pipa

- Area aplikasi--

1) Pipa banyu panas lan adhem, sistem banyu ngombe

2) Pipa kanggo sistem pemanasan, lantai lan tembok, nyawiji salju ing bangunan sisih lor

3) Pipa kanggo sistem pemanas surya, piranti panas lan adhem

4) Pipa kanggo transproting minyak lan cairan coling

5) Pipa kanggo nyambungake udhara contaditioning external

6) Pipa kanggo ngangkut oksigen ing rumah sakit



- Foto Produk--



- Layanan Penjualan--

Kemasan: gulung kantong plastik kanggo pipa, pasang fittings menyang tas nilon banjur metu saka karton

Pengiriman: Kanggo supaya conto, kita ndhukung transfer kanthi ekspres internasional, kayata FEDEX, DHL, TNT utawa EMS;
Kanggo pesenan pungkasan, kita nindakake pengiriman laut, pabrik cedhak saka pelabuhan Shanghai lan port ningbo, kita bisa ngirim barang menyang port sajrone 6 jam

Pangiriman: Sajrone 5-30 dina sawise nampa setoran

Kita janji karo produk produk Kualitas Terbaik karo rega sing cukup.