Artikel

Fittings Gas Elektrofusi 20mm (tutup pungkasan)

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: 20-630mm

  • Sambungan: Cetakan Injeksi

  • Aplikasi: Gas, Banyu, Minyak lsp.

  • Peralatan Produksi: 125 Sets

  • Pemasok Bahan: Sinopec, Basell, Sabic, Borouge lsp

  • Tekanan Nominal: Pn4, Pn6, Pn8, Pn10, Pn12.5, Pn16

  • Jangka Urip: 50 Taun

  • Spesifikasi: 20-630mm

  • Kode HS: 3917400000

  • Bahan: PE100 utawa PE80

  • Merek: SUNPLAST

  • Jinis Fitting: Siku, Couplier, Reducer, Tee Equal, Top End etc.

  • Sertifikat: ISO9001-2008, CE, Gmc

  • SDR: SDR33, SDR21, SDR17, SDR13.6, SDR11

  • Periode Garansi: 1 Taun

  • Asal: China (Daratan)

Katrangan Produk

HDPE Fittings Elektrofusi:


JENIS
UKURAN (MM)
EF COUPLER 20 ~ 630
EF Siku 90 ° 20 ~ 560
EF Siku 45 ° 40 ~ 560
EF REDUCER 25 * 20 ~ 500 * 450
EF NGURANGKAN TEE 25 * 20 * 25 ~ 400 * 315 * 400
EF EQUAL TEE 20 ~ 560
EF END CAP 32 ~ 500
EF BRANCH SADDLE 90 * 63 ~ 315 * 160
EF mbenakake SADDLE 90 ~ 315
EF TAPPING SADDLE 90 * 63 ~ 315 * 110
EF STUB END 50-500


Fitur:
1. Iki digunakake kanggo nyambungake pipa kabeh spesifikasi sing duwe bahan sing padha lan sistem SDR sing padha
2. Nduweni konektivitas sing bisa dipercaya, kekuatan antarmuka sing dhuwur, kinerja airtight sing apik, lan kinerja las sing stabil.
3. Gampang dipasang lan dioperasikake, lan digunakake kanthi gampang.
4. Ora gampang kena pengaruh perubahan suhu lingkungan utawa faktor manungsa.
5. Kabel pemanasan spiral sing didhelikake sing dikubur ing jero bisa kanthi efektif nolak oksidasi lan karat karat, njamin kinerja las sing stabil.
6. Biaya investasi peralatan lan pangopènan murah.

Kauntungan saka HDPE Fittings:
Bobot entheng
Keluwesan
Ketangguhan
Inert Kimia
Resistensi Abrasi
Lumahing Gamelan
Resistensi retak stres lingkungan
Tahan korosi
Resistensi Frost & rodent
Keamanan higienis
Instalasi gampang & cepet