Artikel

Mesin Las Fipe Pipa HDPE Sunplast 160m-2

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: SUNPLAST 160M-2

  • Saiki: Saiki Urip

  • Aplikasi: Mesin Las HDPE Pipe Fitting

  • Rentang Las: 50 63 75 90 110 125 140 160

  • Sertifikasi: ISO, Ce, SGS

  • Tegangan Kerja: 220V 50Hz

  • Bobot: 40kg

  • Paket Transportasi: Kotak Kayu Ekspor Standar

  • Asal: China (Daratan)

  • Jinis: Las Butt

  • Model: Sud160m-2

  • Jeneng: Mesin Las Fipe Pipe HDPE

  • Bahan: Aluminium

  • Garansi: Setahun

  • Total Daya: 1,71kw

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: ISO, CE, SGS

  • Kode HS: 85152900

Katrangan Produk

                    Mesin Las Pipe HDPE SUD160M-2
                 
Katrangan Produk
1. Cocog kanggo las pipa plastik lan perlengkapan sing digawe saka PE, PP & PVDF.
2. Digawe saka bahan aluminium.
3. Dhaptar Alat Perencanaan, Piring Pemanas, Bingkai Dhasar lan Dhukungan.
4. Plate Heating Digital.
Spesifikasi


Model
SUNPLAST 160M-2
Range Las (mm) 50 63 75 90 110 125 140 160
Piring Heating Maks. Telp. 270oC
Temp Penyimpangan ing permukaan â ‰ ¤ + 5oC
Tegangan woking 220V 50HZ
Daya Plat Heating 1.0KW
Daya Alat Perencanaan 0,71KW
Total Daya 1,71KW
Kisaran sing bisa diatur tekanan 0-6.3MPa
Bobot 40KG
Volume 0,15M3

Rincian

Pengepakan lan Pengiriman

Layanan Kita
1. Layanan Sampel:
Pabrik kita bisa nawakake conto sadurunge pesanan gedhe, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya transportasi.
2. Layanan Produk:
mesin las fusion bokong sing diprodhuksi minangka aliran:
1. Mesin las fusion HDPE bokong manual saka 63mm nganti 250mm kanggo pipa HDPE.
2. Mesin las fusion HDPE hidraulik saka 63mm nganti 1600mm kanggo pipa HDPE.
3. Gergaji pipa saka 0mm nganti 1600mm kanggo pipa HDPE.
4. Mesin Lokakarin HDPE Fitting saka 90mm nganti 1600mm.
FAQ
Napa milih kita?
1. Produksi asli kanthi kualitas apik lan rega kompetitif
2. Bekerjasama karo para pelanggan ing saindenging jagad lan ngerti banget pasar.
3. Sawise layanan bakal wareg banget. Masalah lan saran apa wae bakal dijawab kanthi cepet.
Napa rega kita stabil banget lan kompetitif?
1. Pabrik kita duwe awake dhewe meltshop, bagean-bagean mesin mesin saka pabrik awake dhewe, ngirit biaya.
2. Kita duwe sawetara pelanggan gedhe saka pasar Asia Tenggara lan pasar Rusia, saben tutuk duwe ekspor mesin sing stabil, njaga ekspor.
Kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis Mesin Las HDPE Pipe, saben jinis Mesin Las HDPE Pipe nduweni kualitas apik lan efisiensi cepet.
Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami minangka penak.