Artikel

Perlengkapan Kompresi Plastik PP kanggo Saluran Telekom PE utawa Pipa Irigasi

2018-11-14
  • Materi: PP

  • Kandel: Biasa

  • Tekanan normal: Pn10

  • Teknik: Casting

  • Tipe: Kopling

  • Werna: Ireng, Biru utawa Khusus

  • Kode Kepala: Babak

  • Merek Dagang: Sunplast utawa OEM

  • Spesifikasi: dn20mm-dn160mm

  • Asal: Shandong, China (Daratan)

  • Kode HS: 3917220000

Katrangan Produk

1. Perlengkapan Kompresi PE
2. Materi PP Prawan
3. komprèsi dhuwur
4. PN10
5. Regane Kompetitif
Perlengkapan Kompresi PP
Fittings kompresi banyu
Materi: PP
Ukuran: 20mm-160mm
Standar: ISO14236
Tekanan: PN10 / PN16
1. Aplikasi pipa tekanan.
2. Kemudahan instalasi.
3. Distribusi banyu, Irigasi
4. Perlengkapan Kompresi PP kanggo aplikasi pipa tekanan PE.
5. Materi: PP / PE
6. Cetakan injeksi
7. Ukuran: 20mm-160mm
Ukuran lan ciri miturut: ISO 3458/3459/3501/3503
Perlengkapan Kompresi PP for Water Supply PN10 & PN16 Series
PP Coupler Lurus (S. C)
PP Ngurangi Coupler (R. C)
PP Adaptor Utas Wanita (F. T. A)
Adaptor Utas Pria PP (M. T. A)
Topi Kompresi PP
Siku sasaruaan
PP Siku Pria
Siku Wanita PP
PP Ngurangi Tee
PP Podo Tee
PP Wanita Tee
PP Pria Tee
PP Clamp Saddle
FITUR PRODUK
1.) Sambungan cepet lan andal, digunakake ing saindenging jagad
2.) Gampang dipasang
3.) Digunakake kanthi wiyar ing saindenging jagad, ISO9001certifikasi.
Lingkup aplikasi
Distribusi banyu, Industrial, Koleksi Leachate, Irigasi lan akeh liyane.