Artikel

Manifolds Bar Kuningan kanggo Sistem Pemanas

2018-11-14

Info Dhasar

  • Sambungan: Wanita

  • Tekanan Maks: 1.6 MPa

  • Merek dagang: SUNPLAST utawa OEM

  • Spesifikasi: iso9001

  • Bahan: Kuningan

  • Maks. Suhu: 110

  • Panggunaan: Sistem Pemanas

  • Paket Transportasi: Karton

  • Asal: Ningbo China

Katrangan Produk

Kode: F11-136
Manif bar kuningan kanthi 1/2 "outlet wanita, interaxis 36mm utawa 50mm

Ukuran: 3/4 "G x 1/2", 1 "G x 1/2", 11/4 "G x 1/2"
Cara: 2-12


1. Awak ing kuningan kuning.
2. Cocog kanggo macem-macem distribusi sing digawe saka batang kuningan sing profil karo outlet wanita, cocok kanggo perlengkapan kanggo tembaga, PEX, polbutilen utawa pipa multilayer.
3. Suhu kerja maksimal: 110oC.


Bar manifolds bar
Ukurane 3/4 "lan 1"
Saka 2 bolongan nganti 11 bolongan utawa luwih
Rampung kuningan utawa finish Nikel
Ukuran OEM ukuran liyane kasedhiya