Artikel

Pipa PPR kanggo Sistem Banyu Panas

2018-11-14

Info Dhasar

  • Atose: Tabung Keras

  • Werna: Transparan

  • Wangun: Babak

  • Sertifikat: Ce

  • Paket Transportasi: Tas

  • Kode HS: 391721000

  • Materi: PPR

  • Jinis: Pipa Plastik Thermosetting

  • Suwung: Suwung

  • Dianggo: Pipa Penyediaan Air

  • Merek dagang: SUNPLAST utawa OEM

  • Spesifikasi: 20mm

Katrangan Produk

Pipa PPR kanggo sistem banyu panas:

Deskripsi Produk:
1, Ukuran: 20-160mm
2, Rating Tekanan: 1.0MPa
3, Sertifikasi: ISO9001: 2008, ISO14001, CE.
Standar: GB / T18742.2-2002, GB / T18742.3-2002, DIN8077, DIN8078
4, Bahan: 100% Polypropylene anyar.
5, Warna: Putih, ijo, abu-abu, coklat muda utawa warna liyane minangka panjaluk sampeyan.
6, Sambungan: Socket fusion joint, electro fusion joint utawa transisi joint
7, Aplikasi: Pasokan banyu adhem utawa panas, sistem pemanas kalebu sistem pemanas lan radiasi lantai, sistem pendingin udara pusat, transportasi cairan industri
8, Keuntungan: Resistensi Suhu Tinggi: Suhu maksimum nganti 70 ° C, suhu sementara maksimal nganti 95 ° C.
Pelestarian Panas: Konduktivitas termal sing kurang, Mung 1/1500 pipa kuningan, 1/250 pipa baja
9. Non-beracun: Ora ana aditif logam abot, ora bakal ditutupi rereget utawa kena kontaminasi bakteri
10, Tahan Korosi: Tahan prekara kimia utawa korosi kimia elektron
11, Biaya Instalasi Ngisor: Bobot lan gampang dipasang bisa nyuda biaya instalasi nganti 50% liwat sistem pipa logam
12, Kapasitas Aliran Tinggi: Tembok interior sing lancar nyebabake tekanan mudhun luwih murah lan volume luwih dhuwur tinimbang pipa logam
13, Umur dawa: Luwih saka 50 taun ing kahanan normal
14, Daur Ulang lan Lingkungan
Data:

Pengepakan lan pengiriman:
Packing:
1, Pipa ing garis kanthi dawa 4m / 5m / 6m
2, Pipa umum dikemas ing tas nilon.
3, Pipa ukuran cilik bisa dikemas ing pipa ukuran gedhe kanggo ngirit wilayah kasebut.
4, Bisa nganggo pipa
5, Kabeh ing kemasan ekspor sing kuwat


Pengiriman:
1, Tanggal pangiriman: 10-15 dina sawise pesanan dikonfirmasi
2,100% pangiriman ing wektu
3, pesenan LCL confrimed
4, Dikirim kanthi ekspres, udara utawa Laut.