Artikel

Pipa Dredge HDPE nganggo Flange

2018-11-14

Info Dhasar

  • Materi: PE

  • Kekandelan: En2.0mm-En70.6mm

  • Rating Tekanan: 0.6mpa, 0.8 Mpa, 1.0mpa, 1.25mpa, 1.6mpa

  • SDR: SDR26, SDR21, SDR17, SDR13.6, SDR11

  • Dawane: 5.8m, 5.9m, 11.8m utawa Disesuaikan

  • Werna: Ireng kanthi Garis Biru utawa Disesuaikan

  • Formulir Disedhiyakake: Jinis Lurus

  • Standar & Sertifikat: ISO4427, ISO9001, ISO14001, Ohsas18001

  • Merek dagang: SUNPLAST utawa OEM

  • Spesifikasi: dn20mm-dn1200mm

  • Asal: Zhejiang, China (Daratan)

  • Kode HS: 3917210000

Katrangan Produk

Produsen Pipa HDPE Gedhe Kanthi Pabrik Nyata ing Provinsi Zhejiang.
Pemasok Profesional Pipa HDPE Kanthi Diameter Gedhe nganti dn1200mm
Sevice wiwit taun 2000
Kapasitas Produksi Tahunan Nganti 80, 000Tons

Kaluwihan
1. Non-beracun: Ora aditif logam abot, ora bakal ditutupi rereget utawa kena kontaminasi bakteri
2. Tahan Korosi: Tahan prekara kimia lan korosi kimia elektron
3. resistensi mili sithik: tembok interior sing alus lan gesekan sithik
4. Keluwesan sing Apik: Bisa disedhiyakake ing koil
5. Gampang dipasang: Bobot entheng lan ramah tangan
6. Umur dawa: Luwih saka 50 taun digunakake kanthi tepat
7. Macem-macem Kasedhiyan Gabungan: Socket fusion joint, but fusion joint, electro fusion joint and transition joint
8. Daur ulang lan Lingkungan

Aplikasi
1. pasokan banyu kota
2. Penyediaan banyu Komersial & Residensial
3. transportasi cairan industri
4. Perawatan limbah


Properti
 

Nilai Khas
 

Gravitasi Khusus, g / cm 3 (20 ° C)
 

0,941 ~ 0,965
 

Reversi Longitudinal,% (110 ° C)
 

â ‰ ¤3
 

Wektu Induksi Oksidasi, min (200 ° C)
 

â ‰ ¥ 20
 

Tarif Ekstensi nalika istirahat,%
 

â ‰ ¥ 350
 

Tes Tekanan Hidrolik
 

20 ° C, 100h, Stres Hoop yaiku 12,4MPa
 

Ora Gagal
 

80 ° C, 165h, Stres Hoop 5,5MPa
 

Ora Gagal
 

80 ° C, 1000h, Stres Hoop yaiku 5.0MPa
 

Ora Gagal
 
Spesifikasi pipa banyu HDPE100
Diameter njaba
mm
SDR26 / 0.6MPa SDR21 / 0.8MPa SDR17 / 1.0MPa SDR13.6 / 1.25MPa SDR11 / 1.6MPa
Kandel Tembok Kandel Tembok Kandel Tembok Kandel Tembok Kandel Tembok
mm mm mm mm mm
32 3.0
40 3.7
50 4.6
63 4.7 5.8
75 4.5 5.6 6.8
90 4.3 5.4 6.7 8.2
110 4.2 5.3 6.6 8.1 10.0
125 4.8 6.0 7.4 9.2 11.4
140 5.4 6.7 8.3 10.3 12.7
160 6.2 7.7 9.5 11.8 14.6
180 6.9 8.6 10.7 13.3 16.4
200 7.7 9.6 11.9 14.7 18.2
225 8.6 10.8 13.4 16.6 20.5
250 9.6 11.9 14.8 18.4 22.7
280 10.7 13.4 16.6 20.6 25.4
315 12.1 15.0 18.7 23.2 28.6
355 13.6 16.9 21.1 26.1 32.2
400 15.3 19.1 23.7 29.4 36.3
450 17.2 21.5 26.7 33.1 40.9
500 19.1 23.9 29.7 36.8 45.4
560 21.4 26.7 33.2 41.2 50.8
630 24.1 30.0 37.4 46.3 57.2
710 27.2 33.9 42.1 52.2
800 30.6 38.1 47.4 58.8
900 34.4 42.9 53.3
1000 38.2 47.7 59.3
1200 45.9 57.2 706.0    
Cathetan: 1. 20mm & 25mm dimensi kasedhiya kanggo kita.
2. Pipa banyu HDPE80 bisa disedhiyakake.