Artikel

Pipa Komposit (PEX-AL-PEX)

2018-11-14

Info Dhasar

  • Bahan: PEX-Al-PEX

  • Ukuran: 1216 1418 1620 2025 2026 2632

  • Sertifikat: CE SGS ISO

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Spesifikasi: ISO9001

  • Asal: Ningbo, China

  • Kode HS: 3917

Katrangan Produk

Pipa Komposit PEX-AL-PEX

Fitur:

1) Pipa komposit yaiku pipa komposit limang lapisan, njupuk lapisan aloi aluminium sing dilapis tumpang tindih minangka lapisan inti sing diikat kenceng karo perekat menengah menyang lapisan njero lan njaba Hi-Density utawa Polyethylene Link-Crossing. Kabeh limang lapisan diekstrusi ing siji langkah kanthi ultrasonik.

2) Nggabungake kabeh kaluwihan pipa logam lan pipa plastik nanging ngilangi kerugian kalorone bahan ing wektu sing padha. Inti aluminium pancen difusi ketat; Bisa ngindhari oksigen utawa gas kanthi gampang nembus menyang pipa.

3) Properti anti korosi: Ing suhu normal, bisa tahan kabeh jinis larutan asam, alkali lan uyah.

4) Konduktivitas termal sing kurang: Konduktivitas termal yaiku 0,45w / M. K, udakara 1/100 pipa baja, nduweni kinerja preservasi panas sing apik.

5) Ekspansi panas sithik: Koefisien ekspansi termal yaiku 2,5 × 10-5m / M. K, mung 1/8 saka pipa PE, sing umume, padha karo bahan aluminium

6) Aliran sing luwih apik: Kekasaran pipa ing jero yaiku 0,007mm. Tembok njero sing lancar, ora ana setoran skala, alirane luwih saka 30% saka pipa logam sing padha

7) Kanthi mlengkung kanthi tangan tanpa alat, nggawe macem-macem perlengkapan ora perlu. Pipa kita bisa langsung dipasang nganti 200meter tanpa perlengkapan. Kerjane apik ing macem-macem suhu wiwit -40 centigrade nganti 95 centigrade.