Artikel

Pipa PPR Plastik Banyu Panas

2018-11-14

Info Dhasar

  • Atose: Tabung Keras

  • Werna: Werna

  • Wangun: Babak

  • Ukuran: 20-110mm

  • Paket Transportasi: 4m / PC, 60-120 / Pk

  • Asal: Ningbo, China

  • Materi: PPR

  • Jinis: Pipa Termoplastik

  • Suwung: Padhet

  • Dianggo: Pipa Penyediaan Air

  • Merek dagang: SUNPLAST utawa OEM

  • Spesifikasi: DIN8077 / 8078

Katrangan Produk

PEX-AL-PEX, Pipa PERT-AL-PERT
PN25
Ukuran: 20-110mm

Fitur:
PEX-AL-PEX, Pipa PERT-AL-PERT
Pipa PPR

1) Jeneng merek produk: Donsen lan K (Medali Emas)

2) Tipe kerja sama utama: Nggolek agen lan OEM

3) Standar produk: DIN 8077 - 8078

4) Tingkat tekanan produk: PN25MPa

5) Suhu produk: -40C - + 95C

6) Werna produk: Ijo, putih, abu-abu, utawa warna sing dibutuhake klien

7) Ukuran produk: 20 - 160mm

8) Aplikasi:

A) Jaringan pipa banyu sing bisa diombe kanggo instalasi banyu adhem lan anget, kanggo bangunan omah, rumah sakit, hotel, bangunan sekolah lan kantor, lan nggawe kapal

B) Jaringan pipa kanggo sistem pemanfaatan banyu udan

C) Jaringan pipa kanggo tanduran udara sing dikompres

D) Jaringan pipa kanggo fasilitas kolam renang

E) Jaringan pipa kanggo tanduran surya

F) Jaringan pipa ing pertanian lan hortikultura

G) Pipa pemanas kanggo omah omah

H) Jaringan pipa kanggo industri, transportasi cairan agresif (asam, alkali)

I) Ngangkut panganan cair