Artikel

Pipa Pex

2018-11-14

Katrangan Produk

Pipa PEX menehi macem-macem kaluwihan kalebu non-skala, non-polusi, ora beracun lan ora mambu ing pemanasan omah lan aplikasi omah sing paling akeh. Kanthi resistensi dhuwur kanggo tuwa, panas lan tekanan, fungsi memori elastis, isolasi termal sing apik lan fitur anti-pembekuan, pipa luwih aman lan efisien.
Aplikasi Pipa PEX
Minangka jinis utama Bahan Bangunan, umume digunakake ing kolom ing ngisor iki:
- Sistem pemanas ing lantai PEX
- Sistem Pipa PEX
Fitur
1. Instalasi sing gampang lan aksesoris sing cukup
Pipa PEX entuk gampang dipasang lan aksesoris sing cukup amarga fleksibilitas, alat pipa khusus kurang. Sanajan tanpa taping utas, utas mati utawa las, bisa dicocogake karo kelengkapan pipa standar
2. Teknologi canggih lan bahan impor
Kanthi peralatan canggih saka NOKIA-MAILLEFER lan paten internasional USP4117195, teknologi produksi Monosil PEX siji langkah, kita nggunakake bahan impor sing tundhuk karo standar GB / T18992.2 kanggo njamin kinerja pipa sing luwih dhuwur. Teknologi penghubung silang tekanan uap digunakake kanggo nyuda penyusutan bujur.
3. Marem panjaluk pelanggan
Miturut panjaluk pelanggan, kita nawakake lapisan tahan bocor oksigen lan pipa PE-Xb gabungan anti-UV. Kita uga janji produksi cepet 20m / min (pipa DN 20mm), pangiriman cepet lan produksi kanthi ukuran khusus.
Spesifikasi I

DIN STARDARD PEX TUBING DIN 16893
DN Diameter njaba, mm Rata-rata diameter njaba, mm Seri pipa, mm
min maks S6,3 S5 S4 S3,2
16 16 16,0 16,3 1,3 1,5 1,8 2,2
20 20 20,0 20,3 1,5 1,9 2,3 2,8
25 25 25,0 25,3 1,9 2,3 2,8 3,5
32 32 32,0 32,3 2,4 2,9 3,6 4,4
40 40 40,0 40,4 3,0 3,7 4,5 5,5
50 50 50,0 50,5 3,7 4,6 5,6 6.9
63 63 63,0 60,6 4,7 5,8 7,1 8,7