Artikel

Pipa HDPE Berkualitas Kanggo Pasokan Gas

2018-11-14

Info Dhasar

  • Materi: PE

  • Spesifikasi: Dn16-630, CE, SGS

  • Merek dagang: SUNPLAST / OEM

  • Kode HS: 70199000

  • Bahan Senyawa: Pipa Komposit Plastik

  • Kandel: 2.3-59.3mm

  • Papan Asal: Zhejiang, China (Daratan)


Katrangan Produk

Pipa HDPE kanggo pasokan gas
Pipa gas PE dilapisi
Produk iki umume digunakake ing gas alam, gas petroleum cair, gas buatan
Nutrisi lan distribusi, uga bisa digunakake ing industri kimia, obat-obatan lan kertas-
Nggawe industri.
1, resistensi Korosi: Poliethelin (PE) minangka salah sawijining jinis bahan inert, kajaba sawetara
Oksidator ong, nolak macem-macem erosi medium kimia, ora ana korosi elektrokimia
Ion, ora butuh lapisan anti korosi.
2, Non-bocor: Pipa gas PE umume nggunakake sambungan panas utawa nyawiji-
Ion, nggawe integrasi sistem pipa. Antarmuka kekuatan tarik lan jeblugan
Ngth luwih dhuwur tinimbang ontologi pipa. Mula, dibandhingake karo gabungan kelas segel karet utawa sendi mekanik liyane, ora ana risiko sing disebabake dening gabungan distorsi bocor.
3, Ketangguhan sing dhuwur: Pipa gas PE minangka pipa kateguhan sing dhuwur, tingkat penyuluhan patah pipa PE, umume luwih saka 500% ... Babagan pamukiman sing ora rata ing pangkalane, kemampuan adaptife kuwat banget, nduweni sifat apik kinerja aseisme. (Ing taun 1995, gempa bumi Kobe kedadeyan ing Jepang, pipa gas PE lan jalur pasokan banyu PE minangka siji-sijine sistem pipa sing isih ana. Amarga iki, sawise gempa bumi, Jepang wiwit promosi nggunakake pipa polietilen ing lapangan gas.)
4, Reelabilitas sing apik banget: Reelabilitas poliethelin nggawe pipa gas PE bisa digulung, digunakake ing konstruksi ora butuh slot, pipa gas PE gampang diganti sesuai karo persyaratan metode konstruksi.
5, resistensi goresan lan resistensi sing apik kanggo retak: Goresan pipa ora bisa dihindari nalika konstruksi, goresan nyebabake konsentrasi stres bahan, lan pipa gas PE duwe resistensi banget kanggo cepet nyebarke (RCP) lan tuwuh retak alon (SCG) , lan kemampuan goresan resistensi sing luwih apik.
6, Umur layanan sing dawa: Ing kahanan suhu lan tekanan sing ditemtokake, pipa gas PE bisa aman digunakake luwih saka 50 taun.
7, Bobot ringan, biaya perawatan luwih murah: Bisa nggunakake cara penggalian, trep, ningkatake efisiensi proyek konstruksi.

Pipa PE kanggo pasokan Gas
Diameter njaba (mm) Minumum Wall ThincknessEy, Min
SDR9 SDR11 SDR13.6 SDR17 SDR17.6 SDR21 SDR26
16 3.0 2.3 _ _ _ _ _
20 3.0 2.3 _ _ _ _ _
25 3.0 2.3 2.0 _ _ _ _
32 3.6 3.0 2.4 2.0 2.0 _ _
40 4.5 3.7 3.0 2.4 2.3 2.0 _
50 5.6 4.6 3.7 3.0 2.9 2.4 2.0
63 7.1 5.8 4.7 3.8 3.6 3.0 2.5
75 8.4 6.8 5.6 4.5 4.3 3.6 2.9
90 10.1 8.2 6.7 5.4 5.2 4.3 3.5
110 12.3 10.0 8.1 6.6 6.3 5.3 4.2
125 14.0 11.4 9.2 7.4 7.1 6.0 4.8
140 15.7 12.7 10.3 8.3 8.0 6.7 5.4
160 17.9 14.6 11.8 9.5 9.1 7.7 6.2
180 20.1 16.4 13.3 10.7 10.3 8.6 6.9
200 22.4 18.2 14.7 11.9 11.4 9.6 7.7
225 25.2 20.5 16.6 13.4 12.8 10.8 8.6
250 27.9 22.7 18.4 14.8 14.2 11.9 9.6
280 31.3 25.4 20.6 16.6 15.9 13.4 10.7
315 35.2 28.6 23.2 18.7 17.9 15.0 12.1
355 39.7 32.2 26.1 21.1 20.2 16.9 13.6
400 44.7 36.4 29.4 23.7 22.8 19.1 15.3
450 50.3 40.9 33.1 26.7 25.6 21.5 17.2
500 55.8 45.5 36.8 29.7 28.4 23.9 19.1
560 _ 50.9 41.2 33.2 31.9 26.7 21.4
630 _ 57.3 46.3 37.4 35.8 30.0 24.1