Artikel

PE-Al-PE

2018-11-14

Info Dhasar

  • Bahan: PE-Al-PE

  • Jeneng: Sunplast

  • Diameter njaba: 16-32mm

  • Kekandelan: 2.0-3.5mm

  • Kekandelan Aluminium: 0.21-0.36mm

  • Sertifikat: ISO9001: 2000, CE

  • Sambungan: Butt Gandheng utawa Tumpang

  • Wektu Jaminan: 50 Taun

  • Werna: Putih utawa dibutuhake

  • Porting: Pelabuhan Shanghai utawa Ningbo

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Spesifikasi: ISO, CE

  • Asal: Shanghai, China

Katrangan Produk

Kaluwihan saka pipa PE-AL-PE:
1. Limang lapisan: Plastik, adesif panas, aluminium, perekat leleh panas, plastik
2. Kelenturan lan resistensi tekanan sing apik;
3. tahan korosi kuwat kanggo bahan kimia;
3. Super korosi kanggo mecah stres;
4. Amarga ketegangan permukaan sing sithik, lumahing pipa ora kena karat mula nyuda sampah;
5. Nontoxic lan ora ana bakteri;

Aplikasi:
Pasokan banyu, transportasi cair industri lan perawatan limbah

Barang No. Spesifikasi (mm) Kekandelan aluminium (mm) Paket (m)
SP-001 16 * 2.0 0,21 / 0,25 100/2002
SP-002 20 * 2.0 0,24 / 0,25 100/2002
SP-003 20 * 2.5 0,24 / 0,25 100/2002
SP-004 25 * 2.5 0,26 / 0,3 100
SP-005 25 * 3.25 0,26 / 0,3 100
SP-006 26 * 3.0 0,26 / 0,3 100
SP-007 32 * 3.0 0,28 / 0,36 50
SP-008 32 * 3.5 0,28 / 0,36 50