Artikel

Pipa HDPE kanggo Banyu lan Gas

2018-11-14

Info Dhasar.

       

Model NO.25-1100

       

Materi: PE

       

Atose: Tabung Keras

       

Jinis: Pipa Termoplastik

       

Werna: Werna

       

Suwung: Suwung

       

Wangun: Babak

       

Dianggo: Pipa Penyediaan Air

       

PE-Rt, PE, Bahan: Pex-Al-Pex

       

Merek Dagang: Sunplast

       

Paket Transportasi: Tas

       

Spesifikasi: CE

       

Asal: Zhejiang

       

Kode HS: 39172100

       

Katrangan Produk

   

HDPE tahan kanggo macem-macem pelarut lan duwe macem-macem aplikasi.

Kita nawakake macem-macem komprehensifPipa HDPEsing diprodhuksi miturut kondisi teknologi canggih nggunakake bahan-bahan kualitas unggul sing sesuai karo norma industri sing disetel. Pipa kasebut diapresiasi amarga ketahanan, daya tahan, gampang dipasang lan tahan karat lan bahan kimia. Pipa gampang dipasang banget amarga bobote entheng lan bisa uga gampang digandhengake kanthi dawa ing papan.

 

Iki digunakake kanthi wiyar ing macem-macem jinis solusi pipa ing aplikasi kotamadya, industri, laut, penambangan, TPA, saluran lan aplikasi pertanian. Kanggo kualitas lan daya tahan sing ora ana tandhingane, iki uga bisa digunakake ing ndhuwur permukaan lemah, dikubur, dilapisi, ngambang, lan aplikasi segara ngisor.

 

Spesifikasi & Fitur:

 

  • Bisa nggawa banyu sing bisa diminum, banyu limbah, slurries, bahan kimia, limbah mbebayani lan gas sing dikompresi, kanthi gampang banget

  • Bisa digunakake ing gas, minyak, pertambangan lan industri liyane

  • Nduwe frekuensi ndandani paling murah saben kilometer per taun

  • Dikenal kanthi fitur kayata kuwat, angel banget lan awet

  • Nyedhiyakake instalasi tanpa masalah

  • Fleksibel, resistensi bahan kimia


Properti:
 

Properti Mekanik

 

  • Resistensi Jangka Panjang kanggo Tekanan Internal

  • Properti tarik sing dhuwur

  • Properti Flexural sing Apik

  • Kekuwatan Efek Dhuwur

  • Karakteristik Aliran sing Apik banget

  • Ringan & Fleksibilitas

  •  

 

Properti Termal

 

  • Konduktivitas Termal Kurang

  • Stabilitas Thermal Dhuwur

 

Properti Kimia

 

  • Resistensi Tinggi kanggo Serangan Kimia

  • Properti Retak Lingkungan sing Dhuwur


Properti liyane

 

  • Resistensi Abrasi Dhuwur

  • Koefisien Gesekan sing Kurang

  • Tahan Urip Kewan

  • Low Flammability

  • Mbebayani Fisiologis

  • Kemampuan Cuaca Dhuwur