Artikel

Pencet / Pas Kuningan kanthi Sertifikat - Union

2018-11-14

Info Dhasar

  • Sambungan: Crimping

  • Standar: Standar

  • Model Ora: Union

  • Spesifikasi: 16, 20, 25, 32, 40, 50, 63

  • Kode HS: 74122090

  • Bahan: Tembaga

  • Ukuran: 16,20,25,32,40,50,63

  • Merek dagang: SUNPLAST / OEM

  • Asal: China

Katrangan Produk

Fittings Press ing Kuningan Kanggo Pipa Multilayer (M-1)

Ukuran: 16mm, 18mm, 20mm, 25mm, 26mm, 32mm, 40mm, 50mm, 63mm
Bahan: hpb58-2, CW617, hpb59-1, DZR
Kanthi / tanpa dilapisi nickle
Profil U / TH, rahang U-TYPE REMS ditampa

Ukurane 16mm, 20mm, 26mm, 32mm
Perusahaan saka Awak saka kuningan, lengan S. S, bagean nilon lan 2 cincin segel karet EPDM
Materi Kuningan, DZR, HPb59-1, HPb58-2, lsp.
Perawatan lumahing Berlapis nikel
Suhu maksimal 95 derajat
Tekanan kerja Ndhuwur 10 bar
ngolah gunakake bar kuningan, gawe proses panas, mesin lan pemrosesan CNC, perakitan, tes tekanan lan pengepakan, lan liya-liyane, kabeh ing pabrik, supaya bisa nyedhiyakake kualitas, harga sing kompetitif lan pangiriman cepet marang para pelanggan.

Kanggo sistem pipa banyu (adhem & panas) / gas

QC: Kalebu inspeksi titik ing jalur produksi, kabeh tes sing dibutuhake saben standar sing ditindakake ing ruang laboratorium
Wektu timbal: Biasane 15-30 dina
Kaluwihan:
1) Bobot entheng, trep kanggo diangkut lan ditangani
2) Kekuwatan dhuwur
3) kurang resistensi
4) isolasi swara
5) Ora furring pipa
6) Gampang dipasang
7) Werna: perak, warna gaweyan custon liyane kasedhiya
8) sambutan OEM / ODM
9) Sehat lan ora beracun, netral bakteri, salaras karo standar banyu sing ngombe
10) Tahan suhu dhuwur (110) kanthi kekuatan pengaruh sing apik (luwih saka 500Mpa)
11) Pengawetan panas sing apik
12) Tembok njero sing lancar bisa nyuda tekanan lan nambah kacepetan folw
13) Awak tembaga palsu
14) Chorme utawa kuningan dilapisi pas
15) Jinis: tee, sikut, pasangan.
16) Sistem Sealing Bebas Bebas bocor nalika geter abot, tekanan termal dhuwur lan dorongan dhuwur
17) Sambungake karo pipa pex-al-pex, pipa pex