Artikel

Fittings Pipe PPR kanthi Lebokake Kuningan

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: DN20 ~ 110

  • Struktur: Universal

  • Materi: PP-R

  • Fitur Ekstremik: Lumahing kanthi Lubang EDM / Batin kanthi Polesan

  • Merek dagang: SUNPLAST utawa OEM

  • Asal: Ningbo, Zhejiang

  • Sambungan: Wanita

  • Fleksibel utawa Kaku: Kaku

  • Standar: Standar

  • Lebokake Kuningan: 58-3A Tipe Kuningan kanthi Plated

  • Spesifikasi: DIN8077 / 8078 DIN16962 G / B T18742.3

  • Kode HS: 3917400000

Katrangan Produk

1. Pabrik pipa PPR ing Zhejiang, China
2. Bahan baku PPR: R200P saka Korea
3. Lebokake brss: 58 # utawa 62 # kuningan
4. Produk utama: perlengkapan PPR, pipa PPR, pipa komposit, katup bola PPR, katup mandeg PPR, filter PPR, serikat PPR lsp.
5. Pasang cetakan fittings PPR kanthi kualitas tinggi
6. Ukuran: Saka 20mm nganti 110mm
7. Suhu kerja: -40 ~ + 95 ° C
8. Tekanan: 2.5Mpa
9. Packing: Kanthi poly pag packing banjur ing karton warna
10. OEM: Penawaran
11. ISO9001, ISO14001
12. Standar: DIN8077 / 8078
13. Kualitas: garansi 50 taun

warna putih, ijo, abu-abu, biru, kuning utawa oem
standar DIN8077 / 8078/16962 G / B-T18742
ukuran 20 ~ 110