Artikel

Pipa Komposit Aluminium Amico

2018-11-14

Detail Produk

Info Dhasar

  • Materi: PPR-Al-PPR

Katrangan Produk

Nomer 1: Umume produk kita disertifikasi CE lan ISO 9001: 2000.
Nomer 2: Produk kalebu PEX-AL-PEX, PEX, PPR, PE, PEX-A / B, PE-RT ... Piping lan Fittings.
Nomer 3: Nilai: Kualitas. Dateng Mantep
_________________________________________________________________________________
We are ---
Produsen Pipa Paling Gedhe ing lokal, Ningbo China
China merek terkenal "AMICO" luwih saka 20 taun ing China
Pipa kualitas apik lan pabrikan sing dipercaya ing China - Digawe ing NINGBO
_________________________________________________________________________________
Pipa Komposit Utama Amico (Gandheng Butt lan las-tumpang tindih) bisa diklasifikasikake kaya ing ngisor iki:
Pipa komposit PPR-AL-PPR
Pipa komposit PEX-AL-PPR
Pipa komposit PERT-AL-PPR
Pipa komposit PE -AL-PPR
Pipa komposit PE-AL-PE
Pipa komposit PEX-AL-PEX
Pipa komposit PEX-AL-PE
Pipa komposit PERT-AL-PERT
Pipa komposit PERT-AL-PEX
_________________________________________________________________________________
Jangkauan Aplikasi Pipa Komposit Plastik Amico Aluminium:
1. Banyu panas lan pipa banyu adhem kanggo produksi lan panggunaan domestik;
2. Pipa pemanas, pipa sing digunakake kanggo instalasi panas ing lantai lan tembok, piranti leleh salju kanggo bangunan ing sisih lor, taman, bandara, lan liya-liyane;
3. Pipa digunakake kanggo pemanas banyu energi surya;
4. gas batubara lan pipa gas alam;
5. Ngombe banyu ing distrik tartamtu, pipa sing digunakake kanggo proyek banyu sing direklamasi;
6. Pipa digunakake kanggo AC pusat, koil kipas;
7. Pipa industri sing digunakake kanggo transportasi minyak lan cairan pendinginan;
8. Pipa digunakake kanggo lengen kabel utawa kabel;
9. Pipa / tabung digunakake kanggo input oksigen ing rumah sakit;
10. Pipa sing digunakake kanggo proyek irigasi ing pertanian utawa kebon;
11. Pipa sing digunakake kanggo nyedhot gas ing kondisi vakum;
12. Tabung sing digunakake ing pabrik minuman kanggo transportasi cairan sing bisa dipangan.